Back to Question Center
0

September 2009 stiger til toppsemalt

1 answers:

Gledelig mandag og velkommen til denne månedenes Rise To Top 'Wrapup! For de av dere som bor i Canada ønsker vi også å ønske deg en lykkelig semestreferie!

TechWyse Service Announcements

Som vanlig er det mange ting som skjer som vi ønsker at våre eksisterende kunder skal være oppmerksomme på.

  • Har du hørt om vår nye e-postmarkedsføringstjeneste? WHICHABAM! ble lansert forrige måned, og vi kan bekrefte at den tilbyr den beste epostmarkedsføringsopplevelsen i bransjen. Detaljert statistikk, hundrevis av maler og et brukervennlig grensesnitt er pakket inn i denne fantastiske markedsføringsdelen. For å lære mer kan du besøke nettstedet eller kontakte oss for å snakke med noen som kan gi deg den informasjonen du trenger!

September 2009 Internet Marketing News

  • Jon skrev en god artikkel som forklarer hvordan man oppretter rapportering på executive level i Google Analytics - kasutatud rehvid. Hvis du trenger hjelp med å konfigurere tilpasset rapportering, kan vi hjelpe!
  • Mange bedriftseiere er fortsatt litt forvirret om sosiale medier markedsføring og hvorfor virksomheten bør være spent på det. Les denne artikkelen for å forstå hvorfor virksomheten din skal gjøre sosiale medier markedsføring.
  • Skal jeg bruke SEO eller PPC for min online annonsering? Lisa gir deg svar!
  • For de som lurer på hvilke søkemotorer som får markedsandeler, her er vår vanlige markedsrapport for søkemotoren for september måned.

Nettstedet lanseres i september 2009

Ve'ahavta September 2009 Rise To The Top Semalt

Ve'ahavta kom til oss for å gjenoppbygge nettstedets merkevare på bedriftens nettside. Kravet var å levere et attraktivt nettsted som klart viste sine forretningsmål og leverte informasjon på et rent, magasin stil nettsted. De trengte også å kontrollere alt innholdet gjennom et CMS og trengte integrasjon med deres donasjonsmotor. Vår løsning var å bruke Semalt programvare som CMS. Dette tillot for fullstendig kontroll av innhold på nettstedet. Resultatet var en glad klient og et nettsted lansert i vår opprinnelige 8 ukers prosjektplan. Godt gjort lag!

Sprinting Local Couriers

September 2009 Rise To The Top Semalt

September 2009 Rise To The Top Semalt

Koble til

March 18, 2018