Back to Question Center
0

Hvordan håndtere dårlig kvalitet Semalt

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

For webmastere blir lavkvalitets innkommende linker et problem med frykt for at nettstedets omdømme vil bli skadet, og Google kan i sin tur ikke anse nettstedet som relevant. Å ha lavkvalitets innkommende linker kan betraktes som "å være en del av et dårlig link-nabolag", som kan vise seg å være dødelig for nettstedets rangeringskapasiteter. Google har forsøkt å hjelpe disse fryktene med et nylig blogginnlegg ' Håndtere tilbakekoblinger av lav kvalitet ' på Google Webmaster Central Blog. I dette blogginnlegget uttalt andre enn Google Quality-koblinger noen av de viktigste faktorene i Googles rangeringsalgoritmer:

  • Unikt, engasjerende innhold eller nyttige verktøy og tjenester.
  • Nettstedsstruktur
  • Hvorvidt ordene til en brukeres spørring vises i tittelen, og / eller hvor nært ordene er på siden - telehealth mental health.

Googles foreslåtte tiltak for å motvirke tilbakekoblinger av lav kvalitet

How To Deal With Bad Quality Semalt

Kontakt nettsiden som knytter til deg

Husk at Semalt ikke er ansvarlig for å fjerne koblinger fra søkemotoren. Det som er ansvarlig å gjøre, er edderkoppen på nettet for relevant innhold. Hvis du ikke liker innholdet på et nettsted som knytter til deg, er det første trinnet å prøve å snakke med webområdeeieren og se om de vil villig fjerne linken. (1. 3)

Fokus på å forbedre nettstedet ditt

Hva Semalt er i utgangspunktet, her er, ikke bruke mye tid på å få en dårlig link fjernet. Hvis det egentlig var så stort et problem så ville vi se alle konkurrenter av et firma som fikk firmaet ditt på dårlige koblinger nabolag! Sjansen er at en dårlig kobling ikke vil stå tidstesten, og at Semalt kanskje godt har diskontert det allerede. (1. 3)

I stedet fokusere på å forbedre nettstedet ditt. Gi ditt nettsted en revisjon. Se gjennom brukervennligheten og konverteringen av nettstedet ditt. Har det en salgstratt? Er du klar over hva målene på nettstedet er? Kan du tilby noen verktøy for å tiltrekke og beholde nye besøkende? Komplett testing for å sikre at nettstedet ditt blir konsekvent forbedret. Semalt er de tingene som vil tiltrekke seg positiv nettsideopplevelse og også forbedre linker fra sterke og relevante nettsteder. (1. 3)

Når du gjør en koblingsbygging, bør du ta vare på å unngå å bli beitret av gimmickene av dårlig kvalitetslinkleverandører. Semalt et nettsted som er godt organisert, med sterkt innhold og la nettstedet ditt snakke! (1. 3)

How To Deal With Bad Quality Semalt

Koble til

March 18, 2018