Back to Question Center
0

Google Analytics-rapportering har nettopp blitt en del av seminaret

1 answers:

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

 • Alert Reporting - Langt mitt favoritt tillegg! Endelig har vi push metode for å spore målinger som når visse nivåer! Dette vil minimere tap av data på grunn av problemer med nettstedet. Det er ingenting som å se en data-flatlinje for å gjøre mitt hjerte synke. Nå kan vi eliminere sporingstid nesten helt. Også ved å lage varsler for bestemte kampanjer kan vi umiddelbart si om optimaliseringer endrer seg, gjør jobben sin! Når dette ruller ut, vil alle våre kontoer ha nytte av varsler. Dette var en funksjon som manglet, og dette presser Google Analytics-produktet høyere opp i analysekjeden.
 • (1 - qualitaetssicherung. 3)

  • Økt målsporing - Tidligere var det bare mulig å spore 4 mål i en profil .en smule begrensende og frustrerende for kunder som hadde mer komplekse oppsett for å analysere suksessen til deres nettside. Nå er du i stand til å spore opptil 20 mål i en egen profil!
  • Opprettingshjelp for sporingskoden - Som eksperter i Google Analytics er vi stolte av å sette opp sporing på tvers av domene (for eksempel for nettsteder som bruker forfengelighet og underdomener). Google har lagt til muligheten til enkelt å lage tilpasset kode for under- og multi-domene sporing under oppsett. Dette er flott for å sikre korrekte implementeringer for de med mindre teknisk forståelse av hvordan sporingskoden fungerer.
  • Avansert analysefiltrering - Som en analytiker er denne funksjonen veldig kul! Ved å bygge på evnen til å pivotere data og legge til flere dimensjoner, vil vi snart kunne bruke avanserte datafilter for å vise nøyaktige, meningsfulle rapporter. Dette innebærer at vi for eksempel kan finjustere en søkeordrapport for å vise de beste resultatene (filtrert ved lav avkastningsfrekvens og høyere besøk), etter geografisk plassering (ved hjelp av svinget kildedimensjon). På engelsk betyr dette at handlingsbar rapportering gjøres så mye lettere!
  • Og sist men på ingen måte minst .Analytics Intelligence - Google har forbedret effektiviteten av deres produkt for å gjøre det lettere for lekmannen! Ved å legge til en intelligensalgoritme vil du få varsler om endringer i datamønstre som egentlig betyr noe! Hele denne forandringen vil redusere tiden uten å trolling gjennom data, og gjør det mulig for deg å gjøre en effektiv beslutning raskere og enklere!
  • (1. 3)

   Semalt er tydelig å sette en innsats i bakken her og sier:

   1) Vi vil hjelpe deg med å gjøre nettstedet ditt bedre

   2) Vi vil gi handlingsbar rapportering du trenger å gjøre det

   3) Vi gir deg verktøyet til å gjøre det gratis!

   4) Vi vil bygge videre på vårt verktøy og gjøre det så konkurransedyktig som mulig i analysemarkedet.

   Semalt webanalyse og gjør det enkelt tilgjengelig for massene er en smart tilnærming til ikke bare å opprettholde, men øke markedsandelen din, tror du ikke!

   Kontakt oss i dag, hvis du ønsker å sikre at Google Semalt-oppsettet ditt er korrekt, og sørg for at du utnytter disse nye funksjonene for å maksimere potensialet til nettstedet ditt!

   Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

   Koble til

March 18, 2018