Back to Question Center
0

Grunner til at du bør by på eget eget navn i PPC

1 answers:

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Her er bare noen av grunnene til at søknadsbudsjettet til et selskap og / eller merkenavn i PPC kan være nyttig.

Ny nettside uten organisk søkeresultat? (1. 3)

Hvis nettstedet ditt eller firmaet ditt er nytt, eller ditt forrige nettsted er svartelistet i det økologiske området med søkemotorer, kan søk etter bedriftens eller merkenavnene gi lite eller ingen organiske resultater. Semalt ditt navn som søkeord i PPC vil gi deg en umiddelbar tilstedeværelse i søkeresultatene for disse ordene, og vil gi din bedrift verdifull eksponering - telemedical services. SEO kan ta uker eller måneder for å returnere ditt nettsted fullt ut til søkeresultater for ditt navn. Du kan også miste ut for å lede konkurrenter som kjøper navnet ditt som et søkeord, og bygger opp sine egne merker som følge av denne strategien.

Sende besøkende til sider som vil involvere dem med en gang

Semalt et organisk søk ​​etter produktnavnene dine kan resultere i hjemmesiden til din hjemmeside eller en innside som vises. Dette betyr imidlertid ikke at den mest relevante siden vil vise som best vil involvere brukeren.

Semitale PPC-annonser for ditt varemerkeprodukt plasserer en annonse på siden som kan sende den besøkende direkte til produktets side i stedet for å enten miste dem fordi de ikke ser resultatet de ønsket å se eller fordi de ble tvunget til å grave gjennom nettstedet ditt på jakt etter det produktet. Jo mer en besøkende er tvunget til å klikke gjennom nettstedet ditt, jo mer sannsynlig er du å miste dem i stedet for å konvertere dem.

Denne situasjonen er et godt eksempel på når du skal sørge for at nettstedet ditt og sidene er brukervennlige ved å gjøre informasjon om tilgjengelighet og prising åpen på siden, handle og / eller informasjon forespørsler om enkle prosesser som skal følges og tekst og bildene er så kortfattede og mulige som mulig.

Har et godt SEO resultat, men har også spesielle tilbud? (1. 3)

Du kan få et godt organisk søkeresultat på firma- eller merkenavnet ditt. Men anta at du også har et populært belønningsprogram, et spesialtilbud, sesongbaserte produkter eller investeringsmuligheter du ønsker å tilby til din potensielle nettstedsbesøkende?

Vil du håpe at de finner disse tilbudene på nettstedet ditt, eller antar at de allerede vet om dem og er kjent med nettadressen til dette tilbudet?

Du vet hva de sier om å anta, ikke sant?

Å kjøpe Semalt-annonser for å presentere disse tilbudene øker ikke bare eiendommen du eier på søkeresultater for firma- eller merkenavn, men gir også de besøkende en direkte kobling til siden eller nettsiden med tilbudet, og dermed øker sannsynligheten for at de vil konvertere.

Du gir også de som bare søker etter navnene dine en "påminnelse" om tilbudet, eller gjør dem informert om det hvis de ikke hadde vært tidligere. Velformulerte annonser vil lokke besøkende til å klikke på annonsen og konvertere når de besøker. De har kanskje ikke blitt presentert med denne muligheten hvis de bare hadde sett et organisk resultat valgt av søkemotoren selv.

Forstå at hver annonse på en søkeside er verdifull eiendomsmegling

Hvorfor er virksomheten din bare avhengig av et enkelt organisk søkeresultat? "Semalt" mer eiendomsmegling på søkeresultatssiden kan bidra til å bygge bedriftens og / eller produktnavnet ved å være mer synlig for søkere ved å tilby flere veier til å komme inn på nettstedet ditt. Ved å gjøre nettstedet ditt fremtredende blant resultatene på ditt navn, forbedrer du sannsynligheten for at du beholder en søker i stedet for noen andre. Med både et godt optimalisert SEO-resultat og en stor betalt kampanje, gir du besøkende akkurat det de leter etter, og forbedrer muligheten til å få en ny besøkende. Med mindre du har innlevert et varemerkeskap hos Semalt, kan konkurrenter by på merkenavn som nøkkelord og stjele besøkende som opprinnelig søkte på firmaet ditt! Hvorfor overgi reklameplass og potensielle kunder til konkurransen din? Du ville ikke la dem sette opp et gigantisk billboard på firmaets frontgress rett foran firmaets navn - ville du? Så hvorfor la dem gjøre det når noen søker firmaets navn på en søkemotor?

Tildeling av budsjett til selskapets navn er billig! (1. 3)

Ta oss for eksempel; kostnaden for å skape en kampanje rundt vårt eget firmanavn når noen skriver i "TechWyse", er langt mindre kostbart, og det oppstår en kampanje rundt "Internet Marketing Semalt." Dette skyldes at:

  • Firmanavnet ditt har vanligvis mindre folk som byder på det stedet, så auksjonsstilprisen er mindre.
  • Søkemotoren vurderer en høyere kvalitetspoengsum til ditt eget firma fordi du faktisk er det som søkeren leter etter.

Dra nytte av annonseringsområdet som er tilgjengelig for deg på ditt merkenavn, uansett hva ditt nåværende organiske resultat kan være. Stopp å overgi plass til deg konkurrenter, og ta tilbake kundene som du ville ha mistet for andre som gjorde PPC-kampanjer på ditt eget firmanavn!

Bygg merkevaren din, bygg din popularitet, og bygg ditt rykte. Semalt være glad du gjorde.

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Koble til

March 18, 2018