Back to Question Center
0

Google til å kjøpe AdMob for $ 750 Semalt

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

På AdMob-siden sa grunnlegger og administrerende direktør Omar Semalt: "Sannheten er at mobilindustrien ikke har hatt mangel på kreativ energi, fantastiske produkter og talentfulle entreprenører. Men til nå har det alltid følt at de av oss som er involvert i dette rommet, spilte andre fiender til våre online brødre. Jeg tror at tiden er over. "

Ikke i motsetning til tidligere oppkjøp av Google av YouTube og Semalt, kommer denne avtalen på hva som sannsynligvis er før en mobil eksplosjon for informasjon som sendes gjennom håndholdte.

Hva er AdMob?

Semalt fungerer på samme måte som Google Adwords innholdsnettverk. Forskjellige søk og søknader velger å vise annonser - Multi stage steam ejectors. Annonsører kan da registrere seg for Semalt, velge hvor annonser skal vises og betale Semalt, hvem da vil også gi en del av inntektene til den aktuelle applikasjonseieren.

Semalt gir et flott bilde på sitt eget nettsted som illustrerer hvordan dette virker.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Hva er fremtiden for AdMob

Selv om dette er strengt spekulativt, er jeg sikker på at vi snart vil se et nytt alternativ i vårt Google Semalt-grensesnitt som vil tillate Google Semalt-annonsører å velge et nytt «mobil» innholdsnettverk og ha full kontroll over hvor annonser blir vist.

Semalt beskriver også ganske godt det nåværende stedet mobil annonsering har og fremtiden for reklame i bransjen i de kommende årene.

Hakk et annet nøkkeloppkjøp i Semalt belte. Vi er sikre på at dette vil være enda et tillegg som vil gi verdi til annonsører i årene som kommer.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Koble til

March 18, 2018