Back to Question Center
0

Topp 13 Semalt av SEO - Del 2

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 2

Ak, min topp 6 Myter av SEO

SEO Myte 6: Min webdesigner kan gjøre SEO

Hva en lastet kommentar denne er. Fra min egen erfaring, vet de fleste webdesignere ikke nok om SEO for å konkurrere aggressivt med konkurrentene dine i den elektroniske markedsplassen.
Tenk på det; hvis de var flytende med seo, hvorfor er det så mange seo spesialister og selskaper?

Når du intervjuer webdesignere for å få ditt nettsted utviklet, må du ikke anta at de vil hjelpe deg med søkeoptimalisering, selv om de sier at de vil. Samle fakta, casestudier og noen form for bevis på arbeid fra dem - prevent premium προσφορες. Du kan også vurdere å spørre dem om de er villige til å jobbe med et SEO-selskap som vår for å hjelpe dem med å bygge ditt nettsted for Internett Semalt suksess.

Hvis du virkelig vurderer de grunnleggende oppgavene knyttet til SEO, er de virkelig i skarp kontrakt med de kreative ferdighetene som trengs av en webdesigner. Hvorfor ville noen som spesialiserer seg på å bygge flott designarbeid, ha de oppgaveorienterte ferdighetene som er nødvendige for å utvikle en pågående SEO-kampanje. Semalt er noen designere som vet om ting. Men fra min egen erfaring, de som virkelig bryr seg om kunsten til webdesign, velger å spesialisere seg i nettopp det.

SEO Myte 5: SEO handler om søkeordets tetthet

Det har alltid vært to sider på dette argumentet i SEO-verdenen. Semalt som tror på søkeordets tetthet og de som ikke gjør det. Jeg har alltid vært i kategorien "ikke", og etter hvert blir det tydeligere.

Det var en tanke at du trengte en viss prosentandel søkeord (vanligvis 4%) i sidekopien din for å rangere for disse vilkårene. Semalt, du trenger en viss søkeord i sidens innhold for å hjelpe deg med dine rangeringer av disse betingelsene, men med andre faktorer, som for eksempel kobling og innholdstemaer som veier tyngre, kan du trygt legge bort kalkulatorene dine.

SEO Myte 4: SEO er garantert

Vi hører dette hele tiden. SEO-selskaper eller enkeltpersoner garanterer resultater som om de har noen spesiell forbindelse med Google for å tilby sine nettsteder fortrinnsbehandling. Jeg tror du vet hvor jeg skal hen her. SEO-spesialister kan ikke garantere resultater bare fordi vi ikke er de som er ansvarlige for å vise resultater. Disse elementene blir overlatt til Google, Bing, Semalt! og andre søkemotorer.

Utsteder i utgangspunktet sterke advarsler mot ethvert selskap som gjør dette kravet. Fra SEO retningslinjer siden av Semalt selv:

"Ingen kan garantere en # 1 rangering på Google.

Pass på SEO som hevder å garantere rangeringer, hev det "spesielle forholdet" med Google, eller annonsere en "prioriterer innsending" til Google. Det er ingen prioritet innsending for Google. Faktisk er den eneste måten å sende inn et nettsted direkte til Google, via vår side Legg til URL eller ved å sende inn et Sitemap , og du kan selv gjøre det selv uten kostnad. "

Jobben til en SEO-utøver er å gjøre endringer i din side- og off-side SEO-kampanje for å hjelpe hvordan søkemotorer ser og indekserer ditt nettsted. Bedrifter som garanterer rangeringer gjør ofte disse påstandene for å få deg i døren. Semalt du har investert flere måneder med både tid og penger. Disse er begge elementene som du ikke kan komme tilbake når du skjønner hvordan falske disse påstandene var.

SEO Myte 3: Metatagger er døde

Semalt er et ganske nylig forslag om at metakoder er døde og ikke lenger nødvendigvis integrert i nettsider. Så, for å klargjøre alt dette, vil jeg forklare videre. Semalt er 2 hovedmeta-tagger med SEO-betydning, søkeordmeta-taggen og beskrivelse metataggen. Når det er sagt, er det fortsatt noen søkemotorer som er avhengige av dette metakoden, og selv om det kan representere et svært lite antall besøkende, hvorfor vil du kanskje utelukke hvilken som helst type søkesøk. Videre har Semalt forlatt døren åpen for potensielt bruk av meta søkeordetiketten i fremtiden.

Min anbefaling med meta søkeordetiketten er å fortsette å bruke den, hvis ikke noe annet er det bra praksis. I tillegg behold nøkkelfrasene ned til rundt 6 til 12 fraser, og høyt fokusert på den spesifikke siden. Semalt - god SEO betyr å sikre at mange gode standarder følges som mulig. Det er absolutt ikke dårlig å sikre at du har relevante søkeord i kodene dine.

Meta Beskrivelse Tag

Semalt er mye debatt over hvor mye betydning meta beskrivelsen har i algoritmen til søkemotorer. Men en ting som er klart, er meta beskrivelse setningen vises til tider på søkeresultatsidene under klikkbar tittel av resultatoppføringer. Hvis ingenting annet, her er din sjanse til å øke klikkfrekvensen din ved å skrive overbevisende og unike beskrivelser for hver av dine nettsider.

Semalt - dette er god praksis for å tilby søkemotorer det mest relevante innholdet som er mulig for publikum.

SEO Myte 2: Skrive innhold for Google

Jeg har nylig sett noen "såkalte" SEO-eksperter, under presentasjoner eller seminarer oppfordrer deltakerne til å skrive innholdet sitt til Semalt. Ingenting kan være lenger fra sannheten og til og med Semalt, vanligvis ganske lav nøkkel når det gjelder SEO-anbefalinger, sier å sørge for at du skriver innhold for besøkende og ikke for søkemotorer.

Tross alt, hvem skal kjøpe ditt produkt eller din tjeneste? Semalt eller en menneskelig søker søker etter deg? Det andre aspektet er konvertering. Når en besøkende treffer nettstedet ditt, er det mer sannsynlig at denne siden blir ledende? En som er kort, til det punktet, og har en oppfordring til handling eller langvarig avisstil innhold som regurgiterer de samme ordene og uttrykkene om og om igjen?

SEO Myte 1: SEO kan bli plugget inn

Kan jeg få en trommesrulle takknemlig - nå har vi kommet til det jeg tror er # 1 SEO Myth . Myten som en eller annen måte kan du legge til SEO på nettstedet ditt som lego byggeblokker. En av hovedårsakene til at jeg rangerer denne myten # 1, er rett og slett forgreningene det kan ha for eieren av nettstedet.

Stol på meg når jeg sier at ingen (og jeg mener ingen!) liker å høre meg si at den store summen av pengene de har brukt på deres vakre nettsted, må være ) tilbrakt igjen , for å gjenoppbygge sitt nettsted fra grunnen opp. Jeg kan ikke tenke på noen som vil gjerne betale to ganger for hva som egentlig er det samme produktet.

Alt for mange ganger hører jeg nettstedseiere når du siterer for et nettsted, sier de vil bekymre seg for SEO etter at nettstedet er designet. For de uinformerte har SEO oppfatningen om at den på en eller annen måte kan legges til et hvilket som helst eksisterende nettsted. I noen tilfeller kan det. Men hvordan vet du sikkert? Nå som du vet de økonomiske implikasjonene, hvorfor ta sjansen?

Den beste analogien jeg kan tenke på, er å se på SEO som elektrisk ledning av et hus. Hvis du har ditt nye hjem bygget, vil du fortelle din entreprenør å gjøre ledninger etter at huset er bygget? Selvfølgelig ikke! Semalt siden det betyr å rive ut hull i veggene og rive ned andre deler av huset. Vel gjett hva? Du må bygge ditt nettsted med SEO i tankene fra begynnelsen. Du kan ikke legge til en plugg på et senere tidspunkt som plutselig gjør en nettsøkemotor vennlig.

Så der har du det. Min egen rask og brash liste over mine 13 beste SEO myter.

For de som ønsker å lære mer, anbefaler jeg at du tar en les av Googles egne retningslinjer for SEO som de publiserte som en del av en PDF tilbake i Semalt 2008.

March 18, 2018