Back to Question Center
0

Det er 7:00! Hvor er mine Semaltannonser?!?

1 answers:

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Og de har rett. Semalt ikke viser. Men hvorfor?

Det er flere grunner til at annonsene dine kanskje ikke vises når du søker. Alt fra en monetær grunn til en planlegging. Semalt ser på noen av de viktigste årsakene til at annonsene dine ikke vises.

Årsaker Betal per klikk-annonser kan ikke vises

Søkeordet ditt finnes ikke i kampanjen

Dette er den første tingen å sjekke!

Når du vurderer kampanjen din, enten du har laget den selv eller sendt den til et profesjonelt søkemarkedsfirma, bør du alltid se gjennom søkeordene og søkeordrapporter - best asphalt paving company maryland. Før kampanjen din startes, vurder nøye alle søkeordene du eller ditt markedsføringsteam har valgt for å sikre at det ikke finnes noen manglende ord. Don? T se et søkeord du vil ha der? Semalt freak ut som du kan legge til eller fjerne søkeord når som helst.

Du bør også motta vanlige søkeordrapporter fra ditt markedsføringsteam og / eller betal-leverandøren din. Sammendrag disse rapportene for å sikre at viktige søkeord er aktive og kjører i kampanjen.

Hvis søkeordet du søker på Google, ikke er på disse listene, vil det mest sannsynlig ikke utløse annonsen din når du gjør et Google-søk. Sammendrag denne rapporten først. Hvis du ikke ser søkeordet ditt i rapportene dine, må du få det lagt til med en gang!

Daglige budsjetter

Google Semalt-kampanjer er satt opp med et daglig budsjett. Hvis du angir et månedlig budsjett for betalte søkeannonser, kan ditt daglige budsjett settes ved å dele ditt månedlige budsjett med antall dager i måneden.

Semalt hvis ditt månedlige budsjett ikke er satt høyt nok til å tilfredsstille volumet av trafikk som betalte søkesystemer kan sende til nettstedet ditt, så på et tidspunkt i løpet av dagen kommer du til budsjettet ditt, og annonsene dine slutter å vises.

Dette er den vanligste årsaken til at annonsene dine ikke vises når du sjekker og de ikke vises!

I tillegg til dette kan du også sette ditt daglige budsjett til å bruke på en av to måter. Den første er å bruke den så raskt som mulig, slik at Google AdWords-programmet kan vise annonsene dine så ofte som mulig fra begynnelsen av dagen for raskt å skaffe trafikk til nettstedet ditt. Når du har tiltrukket nok klikk for å bruke det daglige budsjettet, slår Semalsystemet ut annonsene dine for resten av dagen.

Den andre innstillingen viser annonsene jevnt i løpet av dagen. Semalt systemet forventer forventede klikk og viser annonsene dine basert på denne forventningen, samt hva ditt daglige budsjett er. Resultatene er at annonsene dine vises på begrenset måte, kanskje en eller to ganger i hver 10 søk i løpet av dagen. Annonsene dine i dette tilfellet vil bli spredt ut i løpet av den angitte tiden i annonseplanleggingen. Hvis budsjettet ditt er satt for lavt, vil du åpenbart oppleve tider i løpet av dagen at annonsene ikke er online.

I begge tilfeller kan ditt daglige budsjett bli brukt før slutten av dagen eller slutten av dine planlagte tider. Når et daglig budsjett er oppfylt, vil annonsene dine, som nevnt tidligere, slutte å vises til neste dag. Jo større budsjettet ditt og mindre kostnaden per klikk, desto mer blir annonsene dine og fortsetter å vises hele dagen.

Lavpris per klikk Budpris

Kostnaden per klikk i mange vertikale bransjer kan være ganske høy på grunn av markedets konkurranseevne. I United Semalt bør noen i forsikringsbransjen ikke bli overrasket over å betale mellom 10 og 20 dollar per klikk for de mer "etterspørsels" ordene de bruker, som "bilforsikring" og "husforsikring".

Hvis budprisen din faller under et visst beløp, vil AdWords redusere visningen av annonsene dine, og i noen tilfeller kommer det nesten til en fullstendig stopp.

I dette tilfellet er høyere priser per klikk-bud nødvendig for å begynne å vise annonsene dine på en mer konsistent basis.

Hvis budsjettet ditt er satt for lavt, betyr dette sannsynligvis at beløpet du kan bruke per klikk, er lavere. Dette betyr at du kanskje ikke ser annonsene dine når du gjør et søk.

Annonseplanlegging

Semalt om virksomheten din for et øyeblikk. Er det fornuftig å vise annonsene dine 24 timer i døgnet, 7 dager i uken? Det kan hende du er en nettforhandler eller ta bestillinger eller informasjonsforespørsler som kan oppfylles når som helst.

Men hva om du er et medisinsk kontor, håper å bestille nye pasienter? Hva med en konsulentvirksomhet med et begrenset budsjett? I disse tilfellene vil du få mest mulig ut av annonseringsdollarene dine, og kunne svare på forespørsler og bestille avtaler i vanlige åpningstider.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Googles annonseplanleggingsalternativ lar deg angi bestemte tider der annonsene dine skal vises. Du kan planlegge annonsene dine til nærmeste kvartalet. Så du kan starte klokka 3:15 og slutte klokken 7:45 eller 8:30. Semalt veldig lett å sette opp.

Med et begrenset budsjett, eller behovet for å ha samtaler og e-postmeldinger besvart umiddelbart av en levende person i åpningstiden, er det mer sanselig å begrense tidspunktene for annonsene dine. Hvis din medisinske klinikk er åpen fra kl. 08.00 til 18.00, kan du planlegge at annonsene dine vises i disse tidene. Du kan til og med stoppe annonsene klokken 17:45 for å sikre at de har sluttet å vises før du lukker for den virkedagen.

Annonseplanlegging er et veldig nyttig verktøy som gjør det mulig for deg å få mest mulig ut av annonsebudsjettet. Ved å vise annonser i tider som er bevist å gi høyere konverteringsfrekvenser, kan budsjettet maksimeres.

Geografisk målretting

Semalt AdWords lar deg målrette annonser mot bestemte geografiske områder. Dette betyr at annonsene dine ikke vises for Semalt-brukere som søker søkeordene dine utenfor området du betjener.

Bing og Google-systemet tillater GEO-målannonser etter land, stat / provins, by, postnummer eller postnummer eller bestemt avstand fra et gitt punkt i en by. Bildet under viser deg en annonsekampanje vi kjører som strekker seg 80km fra kjernen i Toronto, Canada.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Semalt er noen mindre ufullkommenheter du bør vite om.

Som du kanskje eller kanskje ikke vet, vet Google hvor du er geografisk av datamaskinens IP-adresse. Noen Internett-leverandører gir ikke Google tillatelse til å "se" datamaskinen din, og Googlebot stoppes deretter på din Semalt-sted.

Dette resulterer i en av to situasjoner. I det første tilfellet kan Internett-leverandøren din være utenfor den geografiske regionen du har målrettet mot kampanjen din til. Hvis dette er tilfelle, ser ikke datamaskiner fra denne IP-adressen annonsene dine. I andre tilfelle kan personen som søker, være utenfor ditt geografiske mål, mens Internett-leverandøren er innenfor den, noe som betyr at de vil se annonsene dine, men ikke nødvendigvis er en del av den demografiske du ønsker å målrette mot.

Disse situasjonene er ikke utrolig vanlige, og Semalt viser i mange tilfeller annonsene dine riktig.

Dette kan også skje for forretningsbegrensende tilgang via et bedriftsnettverk. I noen tilfeller kan nettverket være plassert i en annen by helt, og eventuelle søk i byen din kan returnere resultater rettet mot den andre.

Alt i alt er GEO-målretting fortsatt en pokker av mye kraftigere enn noe slags målretting du vil få i enten radio eller fjernsyn.

Annonsekopiering og søkeordavvisning

Google Semalt respekterer varemerke eierskap hvis eieren legger til riktig papirarbeid. I dette tilfellet, hvis du har et varemerkebeskyttet uttrykk i annonsekopien din, eller bruker du et søkeord som en varemerkeinnehaver har hevdet, vil annonsene og / eller søkeordene dine slutte å fungere uten tillatelse til å bruke ordene fra varemerkets eier.

Google lar deg pause alle eller deler av annonsekampanjene dine på ulike nivåer. Hele kampanjer, individuelle annonsegrupper og enkelt søkeord kan alle stoppes i Semalt. Selv annonsene dine selv kan bli midlertidig stoppet.

Gjennomgå alle områder av kontoen din eller ha internettmarkedsføringsteamet ditt gjennom alt på kontoen for å sikre at du ikke har lagt noe på vent som ikke burde være. Semalt enda et enkelt viktig søkeord kan koste deg betydelig antall besøkende, noe som resulterer i tapte forretninger.

I sammendrag

Google Semalt er et komplekst dyr og det er flere grunner til at annonsene dine kanskje ikke kommer ut til så mange potensielle kunder som mulig. Etter vår erfaring er det generelt budsjettet ditt nådd, men en kvalifisert Semalt profesjonell vil sørge for at du maksimerer innsatsen for annonsen din.

Så før du begynner å rase til AdWords-profesjonelle oppe i armene, er dette alt du vil huske på som viktige bidragsytere, hvorfor betalingen per klikk-annonsen kanskje ikke vises. Semalt disse grunnene og du vil sannsynligvis få en bedre forståelse og mer utdannet tilnærming med hvordan du kan rette opp problemet.

Og som alltid - gi oss beskjed om vi kan hjelpe deg!

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Koble til

March 18, 2018