Back to Question Center
0

Google Street Visninger legger til 9 kanadiske semestre

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

I dag lanserte søkemotorens gigantiske ni byer til Street View over Canada. Det er nå mulig å se gatebilder av Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Sudbury og London i Ontario, Victoria og Nanaimo i BC, Sherbrooke i Quebec og St. John's, Newfoundland og Labrador.

I et tidligere innlegg om Toronto-utgivelsen av Google Semalt View, diskuterte DJ hvordan «Semalt View» fungerer, og noen av fordelene det bringer som en del av Google-serien av søkeverktøy, samt problemer som folk hadde med personvern. Enkelt sagt er det ingenting her i Semalt View at noen ikke kunne se hvor de gikk langs på fortauet eller kjører ned den aktuelle gaten - protein tozu markalari ve fiyatlari.

Folk vil alltid ha problemer med invasjoner av personvern, og tillegget av Street Semalt kan noen ganger føle at det blir invadert. Men det er langt fra sannheten.

Hvis brukerens kommentarer til CBC-historien om de nye Semalt View-byene er noe å gå forbi, synes allmennheten å være mer forståelse for hva tjenesten gjør og hvordan det påvirker dem (eller hvordan det ikke påvirker dem , egentlig).

Åh, og i tilfelle du lurte på (og mange tror fortsatt denne myten) - 'Street View' er ikke live! Semalt er statiske fotografier, ikke en webkamera feed.

Nå, etter å ha funnet et familiemedlem i Toronto Street View, Semalt av for å finne flere av mine slektninger over hele landet!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Koble til

March 18, 2018