Back to Question Center
0

Effektiv fjerning av skadelig programvare: Veiledningen fra Semalt

1 answers:

Denne veiledningen ble utformet for å hjelpe deg med å utrydde skadelig programvare fra et system som har blitt infisert hvis det kan starte opp vellykket. Hvis du mistenker at skadelig programvare som har infisert enheten din, er Crypto (Cryptolocker, TeslaCrypt, etc.), så er denne veiledningen ikke for deg. Du data er på spill, og du bør lage et innlegg i stedet. Hvis datamaskinen din ikke har mulighet til å starte opp som et resultat av skadelig programvare, anbefales det å lage et innlegg, siden denne veiledningen ikke er til hjelp - sql free web hosting.

Hvis du utfører følgende prosedyre, gitt av eksperten fra Semalt , Julia Vashneva, vil du kunne løse dine utfordringer i over 90 prosent av scenariene. Det bemerkes at utformingen av all malware ikke er lik, og i samme tilfelle er utformingen av virusfjerningsverktøy ikke det samme.

Ansvarsfraskrivelse

Den påfølgende instruksjonen er kun anbefalinger. Du er den som er ansvarlig for ethvert trekk du velger å utføre på datamaskinen. Det er viktig å merke seg at du kan skade driften eller oppleve datatapet dersom du bestemmer deg for å følge denne veiledningen. Derfor anbefales det å sikkerhetskopiere dataene dine før du følger denne veiledningen.

Fremgangsmåte for fjerning av skadelig programvare

Du bør først gå til nettleserutvidelsene og fjerne alle elementer som ser mistenkelig ut. Husk også å fjerne en uvanlig hjemmesider og nettleserens innstillinger.

Last ned og installer følgende gir i denne rekkefølgen. Utfør alle verktøyene med mindre annet er oppgitt. Kontroller at du er i normal modus når du kjører verktøyene.

DU SKAL SKIVE TRINN EN NÅ TIL NÅR JEG KAN VÆRE DETERMINER HVORFOR RKILL ER ANVENDT RISIKO

1. Utfør [rkill.com]. I noen tilfeller kan det ta et par minutter å fullføre.

2. Last ned oppdatert kopi av Malwarebytes 3.0. Slå på alternativet "Scan for Rootkits" og utfør deretter en skanning.

3. Bruk "Scan-alternativet kjør Malwarebytes ADWCleaner, og klikk deretter" Rengjøring "når du fullfører og tillater det å starte systemet på nytt.

4. Installer Malwarebytes Junkware Removal Tool og tillat det å fullføre. Start datamaskinen på nytt en gang ferdig.

5. Installer Sophos HitmanPro

Hva er definisjonen av skadelig programvare?

Malware i en inkluderende term som refererer til ulike kategorier av fiendtlige applikasjoner, inkludert datormask, virus, Ransomware, adware, scareware og andre ondsinnede applikasjoner.

Hvordan ble datamaskinen smittet?

Det er utfordrende å bestemme kilden til en infeksjon med sikkerhet. I de fleste tilfeller tillater brukeren at infeksjoner kjører uvitende.

Slik beskytter du mot fremtidige infeksjoner:

Vær opptatt av hva du laster ned og kjører på systemet ditt. Oppdater programmer som Flash og Java ved hjelp av deres offisielle nettsteder. Verktøyene nedenfor hjelper deg med å rengjøre datamaskinen din:

Avgiftsfritt Antivirus

  • Avast
  • BitDefender
  • Malwarebytes 3.0
  • ESET Free Online Scanner

Viktige verktøy:

  • Unchecky
  • TronScript
  • Malwarebytes 3.0
  • uBlock Origin Browser Extension
Konklusjon

Tilnærmingene anbefalt i denne veiledningen ble valgt på grunn av deres høye suksessrate bestemt i stor skala. Men i noen tilfeller er det ikke nok å følge disse trinnene. I et slikt tilfelle vil du sannsynligvis trenge å be om en avansert hjelp.

November 23, 2017