Back to Question Center
0

Har du beskyttet datamaskinen fra Botnet Attack? - Hvis Nei, Følg Semaltips

1 answers:

Nik Chaykovskiy, Semalt Customer Success Manager, sier at botnets består av nettverk av "zombie-datamaskiner", som ofte er infisert av en skadelig programvare og kontrollert av en ekstern vert. I disse tilfellene lanserer en online svindel kommandoer som å sende spam eller angripe andre datamaskiner. En bot er en ondsinnet programvare som kan sende og motta informasjon fra en unik fjernkommandoen Command and Control (C & C). Denne roboten kan brukes av personer med ondsinnede intensjoner for å forårsake skade og skade på deres ofre. Tidligere har bots vært forbundet med mange cyber-forbrytelser som DDoS-angrep. Folk som har kommersielle nettsteder, er kjent med noen hvite hattbots - correo con dominio propio gmail gratis. For eksempel bruker Google, Yahoo og Bing bots som webbrakere å gå til nettsteder og hente viktig nettsideinformasjon.

Hva en botnet er

En enkelt bot danner den funksjonelle enheten til en botnett. En bot er et enkelt program hvis kode tillater det å utføre kommandoer fra en ekstern vert. Boten må finne veien på en forkledd måte til datamaskinen. Herfra må boten kommunisere til en Command and Control ekstern server. Angriperen vil da bruke et klientprogram for å starte angrep på dette nettverket av botnets.

Når appen er kodet, forplanter noen digitale hatte digitale midler den til ofrene. Store botnet svindel angriper mer enn 20.000 datamaskiner. Angrepene bruker triks for å få folk til å installere malware på sine datamaskiner. For eksempel kan folk bestemme seg for å sende spam-e-post til sine kunder. Disse e-postene kan inneholde skadelige og phishing-koblinger. Andre personer kan sende vedlegg som inneholder skadelig programvare og trojanere. Disse angrepene retter seg mot sluttbrukeren av datamaskinen, hvem er det sårbare offeret.

Botsene må forbli i et enhetlig kontrollsystem Disse botsene kommuniserer med hverandre etter metodene som:

  • Peer to peer. Disse botsene kommuniserer og sender kommandoer til hverandre. Botmesteren kan imidlertid fortsatt kontrollere den generelle kommunikasjonen i bot-ordningen.
  • C & C til en botnet. Dette er en vertikal form for instruksjon. Angriperen sender kommandoer direkte til nettverket fra en C & C-server. Det er her de utfører mange angrep.
  • Hybrid modus. Denne metoden kombinerer de ovennevnte teknikkene.

Folk kan være i stand til å utføre mange botnetangrep ved hjelp av bot-nettverket. For eksempel kan noen brukere begynne å sende spam-e-postmeldinger. I nyere tid var forbrytelser som datatyver alltid et resultat av botnets aktivitet. For eksempel angriper maskiner på internett sikkerheten. Brukere som lagrer sensitive data på sine datamaskiner risikerer å miste alt til hackere. For eksempel, kredittkort tyveri, økonomisk informasjon tyveri, og tap av påloggingsinformasjon.

Konklusjon

Det er viktig å lære å blokkere botnetangrep. I de fleste tilfeller begynner botnets med enkle malware programmer som kommer inn i en persons datamaskin uten deres kunnskap. I alle disse tilfellene kan bevisstheten forbedre tilstanden til cybersikkerhet. Regjeringen kan være i stand til å gjøre borgerne trygge fra cyberkriminelle.

November 26, 2017