Back to Question Center
0

Har serverens plassering innflytelse på virksomheten din? Ekspertise fra Semalt

1 answers:

Online markedsføring er en kompleks prosess som lar deg nå millioner av potensialklienter innenfor en liten tidsramme. Bedrifter og entreprenører velger nettbasert marked på grunn av det uendelige potensialet når det gjelder å nå nyekunder globalt. Mange bedrifter har lyktes med sine digitale markedsføringskampanjer, takket være deres gode geo-targeting ferdigheter - ideal lux casanova.

Denne suksessen fører til at mange mennesker er involvert i målrettet SEO. Som et resultat, nettstedeiere vil at deres nettside hosting skal være i spesielle land, på enkelte bestemte innholdsstyringssystemer. I mange tilfeller kan folklurer på hvordan du skal lykkes i geografisk målretting uten bruk av en fysisk serverplassering.

Max Bell, ekspert av Semalt Digital Services deler hemmelighetene til geografisk målretting for bedrifter.

I utgangspunktet er det viktige hensyn å ta hensyn til. For eksempel:

  • Hvordan håndtere flerspråklige nettsteder med en serverplassering
  • Hvordan lage webbrakere differensiere et andre språk fra duplikat innhold
  • Hvordan serverplassering kan påvirke SEO
  • Hva påvirker serverens plassering på klienten min

Serverplasseringen synes imidlertid ikke å ha noen innvirkning på e-handelsuksess lenger. Google Webmasters Verktøy har CDN, som kan lage noen spesifikke geografiske målrettingfiltre og sikre at innholdet når noenmålrettede forbrukere nedover linjen, noe som bare kunne være mulig ved bruk av ideelle serversteder.

Hvordan nettsteder kan målrette mot ett land på ett språk

Moderne søkemotorer som Google og Bing har verktøy for nettredaktører, somtilby tjenesten til å målrette mot en bestemt type trafikk..I Google Verktøy for nettredaktører er denne innstillingen tilgjengelig i Søketrafikk>Internasjonal målretting> Land-fanen. Landet du vil optimalisere for målretting, skal vises i rullegardinmenyen. I noen tilfeller,webutviklere kan velge en hostingplan som har et landkodet toppnivådomene. Denne CCDL kan inneholde en nettadresse som f.ekswww.mysite.de for et tysk nettsted. Søkemotorer som Google assosierer automatisk dette domenet med det aktuelle landet. I dette tilfellet,Et slikt nettsted kan ikke knytte til et annet nettsted.

Noen nettsteder bruker imidlertid generiske toppnivå domener som (.com, .org, etc.).I disse tilfellene har brukeren muligheten til å opprette et brukerdomene eller underkataloger i et annet land. Hvis ikke, søkemotorenkobler den automatisk til andre parametere, for eksempel:

  • Tilbakekoblinger kommer til nettstedet
  • Serverens IP-adresse
  • Plasseringsdata fra snippets og
  • Relevant informasjon fra verktøy som Google My Business

Det er mulig å sette opp et nettsted i Spania og orientere all sin tilpasningtil tysk ved hjelp av verktøy fra Google eller Bing. Når du er vert for slike nettsteder, er det viktig å vurdere aspektet av sideinnlastingstid.Et nettsted laster raskest når brukeren er i landet, og webområdet serveren ligger.

Dessuten kan et nettsted målrette hele verden. I dette tilfellet anbefaler Googlebruker den unoterte menyen i rullegardinmenyen. Hvis du ikke klarer å gjøre dette, kan du gå glipp av noen fordeler, spesielt på grunn avautomatisk lokal SEO, som Google legger på et nettsted. Det er også svært viktig å bruke et Content Delivery-nettverk (CDN). En effektiv CDNstrategi gir en noen aktiv server noder og gjør et nettsted svare veldig raskt.

November 23, 2017