Back to Question Center
0

Hva er Artikkel Spinning? - Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert, forklarer hvordan du optimaliserer innhold for SEO-formål

1 answers:

Spinning av artikler er prosessen med å omskrive artikler for å lage originale kopier og for å unngå dupliserte innholdsproblemer som kan føre til straffer fra Google, Bing og Yahoo. Tanken er å skrive en artikkel og deretter lage sine unike kopier hundrevis til tusenvis av tid. De forskjellige versjonene av samme artikkel eller webinnhold kalles spunnede artikler - modify icon online free. Dessuten er en forfatter som skriver om en artikkel ansvarlig for å inkludere lenker tilbake til den opprinnelige nettsiden i teksten. Alle disse koblingene informerer Google om at dette bestemte nettstedet er kjent og vil presse søkemotoren s for å forbedre rangeringen.

Du kan enkelt lage spunnede artikler, men kvaliteten er ikke opp til merket. Som du vet, tar det mye tid å opprette opprinnelig innhold, men det vil definitivt hjelpe deg med å forbedre rangeringen av nettstedet ditt. Faktisk er spunnet innhold også den svarte hatten SEO-versjonen av en artikkel. Khachaturyan Nataliya, Semalt Content Strategist, sier at problemet er at det ikke er noen praktisk måte å unngå å snurre artikler.

Hvorfor Spinning-artikler er dårlig for nettstedet ditt

Det er trygt å nevne at artikkelen markedsføring er den mest kjente og pålitelige måten å markedsføre dine produkter, ideer og tjenester på internett. Massevis av artikler spinner hver dag, og mange spinnprogrammer og programvare kan ikke bidra til å skape flere kopier av samme innholdsdel. Ofte er artiklene spunnet for markedsføringsformål og for å skape tusenvis av tilbakekoblinger til et nettsted.

Google elsker fersk innhold

Søkemotorer elsker friskt og relevant innhold. Blogger og nettsteder som regelmessig publiserer originale artikler, er rangert høyere i søkemotorresultater enn nettstedene og bloggene som ikke tar hensyn til publisering av originale artikler.

Alle artikkelspinnverktøy og programvare oppretter ulæselige versjoner

Du kan aldri stole på et artikkelspinningsverktøy eller programvare fordi alle produserer artikler av lav kvalitet og ulæselige. Hvis du bruker en spinnprogramvare, må du sørge for at innholdet er lesbart og fullt optimert for SEO-formål. Dessverre er artikkelspinnverktøyene ikke pålitelige og gir deg innholdskopier som er vanskelige å lese.

Ord og uttrykk er forskjellige, og ideene og konseptene er de samme

Med et artikkelspinnverktøy kan du bare lage flere kopier av det samme innholdet, men kvaliteten er ikke opp til merket. Ord og setninger vil være forskjellige, men hovedideen og konseptet er alltid det samme. Det betyr at artikkelspinningsprogramvaren kun genererer versjoner av lav kvalitet, og du kan ikke stole på et slikt program, da det aldri vil hjelpe deg med å forbedre rangeringen av nettstedet ditt.

Spinning av artikler er uetisk

Webmastere og bloggere mener at spinning av artikler uetisk og ikke bør være en del av våre liv. Hvis du innser viktigheten av unikt og ekte innhold, vil du aldri ønske å snurre artikkelen din. Gjentatte kopier av samme innhold kan føre til problemer for nettstedet ditt og andre webmastere, og det er derfor denne praksisen anses uetisk og umoralsk.

November 26, 2017