Back to Question Center
0

Hvordan Hackers Hack - Semalt Expert Bekymringer

1 answers:

I alle onlinefaktorer som involverer en server, er det vanligvis en risiko for hacking. DeInternett inkluderer en bruker som sender og mottar informasjon til en server. Som et resultat fokuserer det meste av webutviklingen på brukeren ogikke stabiliteten til systemet. Av denne grunn skaper folk et e-handelsnettsted som bare kan utføre disse oppgavene på en eksemplarisk måte,ignorerer det faktum at personer med syke intensjoner også kan bruke denne sjansen - womens formal hats for sale. Som et resultat, sikkerheten til nettstedet ditt samt det avkundene dine avhenger av hvor effektivt du kan bekjempe hackforsøk.

Det er mange måter gjennom hvilke folk utfører deres hack. Hackers mål er åFinn uautorisert oppføring på nettet og få tilgang til informasjon som ellers forblir i serverdatabasen. I noen tilfeller kan de prøve åbringe et nettsted ned med botnets eller andre ondsinnede midler. Mange personer som lager nettsteder som blogger eller e-handelsnettverk, lurer påhvordan hackere utfører sine hack. For en å sette opp midler og mekanismer for å forhindre hackere, er det nødvendig å forstå hvordan hackerehack nettsteder.

Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt ,angir noen metoder, som hackere bruker, som nedenfor:

Cross Site Attacks (XSS)

Dette er brukermedierte koder som kan kjøre på en server og angripe en sårbardatamaskin..Hackeren begynner med å lure brukeren til å klikke på en link som er skadelig. Denne koblingen kjører et skript i nettleseren, hvorhacker finner kanaler for å bruke andre utnytter. For eksempel kan hackeren ta alle nettleserdataene som passord og cache. Hackerenkan også bruke nettleserfunksjonene som en mikrofon og webkamera eksternt uten samtykke fra offeret.

SQL-injeksjon

Denne utnyttelsen utnytter sårbarheten til enkelte programmeringsspråk. Detteutnytte det meste på nettsteder med dårlig kodestruktur. For eksempel kan et PHP-nettsted bli utsatt for et SQL-injeksjonsangrep.Hackeren prøver bare å få tilgang til nettsidedatabasen og får alle dataene. Informasjon som bedriftsdata, brukerlogg og kredittKortinformasjon blir sårbar på denne måten. Dessuten kan angriperen også laste ned, laste opp eller redigere felt i kolonnene og radeneav dataene du bruker. I andre tilfeller kan hackere bruke Packet-redigering, der de stjeler dataene som det passerer mellom serverenog brukeren.

Konklusjon

Når vi lager nettsteder, klarer vi ikke å gjenkjenne potensielle tap hackere kansett på e-handelsvirksomhetene våre. Som et resultat er mange nettsteder bygget for å betjene en kunde uten hacker i tankene. Hackere kan utføremange prosedyrer på et nettsted, hvorav de fleste kan innebære å stjele, bedrageri eller mishandling av privat informasjon. Kort sagt, sikkerheten til dinnettsted, så vel som kundene dine, avhenger av deg, eieren og administrasjonen. De fleste av søkemotoroptimalisering (SEO) innsats mål å økegyldigheten av et nettsted samt SERP synlighet. Hackere kan bringe ned et nettsted i denne forbindelse. Kunnskap om metoder for hackingkan spare et betydelig selskap tap, samt øke domene myndighet på søkemotorer på grunn av sikkerhet.

November 23, 2017