Back to Question Center
0

Kommer du til å gi deg en ny versjon av 3 Piattaforme Di Contiuti Superiore? L'orientamento Da Esperto Di Semalt

1 answers:

Å ha kvalitetsinnhold er ikke den eneste faktoren å vurdere om man ønsker å bli publisert av de store navnene i media, da de også må ha en oppføringsstrategi. Konkurransen fortsetter å øke, spesielt hvis man målretter mot slike firmaer som Forbes, Huffington Post og Business Insider. Det blir vanskeligere selv når utgiverens krav varierer.

Hvis man sitter fast i en strategi, gitt av den ledende ekspert på Semalt , Frank Abagnale, er det en sjanse for suksess - no deposit casino bonus codes club player.

Pitch betyr alt

Innhold kan ha mye å ønske, men redaktører er ennå ikke klar over det. Det er opp til forfatteren å skildre dette ved å starte med en engasjerende tonehøyde. Forfatter, forlegger og gründer David K. William sier at en tonehøyde ikke trenger å være bare god ifølge standarder, men astronomisk på grunn av den masse som redaktører mottar daglig. En slik tonehøyde må ha:

  • En gripende emnelinje som tar omtrent 15-20 sekunder av utgiverens tid.
  • En klar og kortfattet skrevet tekst.
  • En autoritativ stemme.
  • En velfylt blogg for å sikkerhetskopiere banen.
Relevans og verdi

De to aspektene kommer for det meste ut av leserens behov. En forfatter bør behandle alle gjestepunkter som en sjanse til å vokse en merkevare, men ikke fremme innhold. Daniel Vaczi for Adher sier at en person bør undersøke publikasjonen for å identifisere det som er viktig for leserbasen. Redaktører bør ha en grunn til å tro på innholdet man utvikler. Ved å lære om målgruppen blir det mulig å holde seg oppdatert med trender og fortsette å presentere innhold som betyr noe for dem.

1. Endringer i Huffington Post

Publikasjonen elsker gjestebloggere, men lukket vinduet for nye bidragsytere i oktober 2015. Årsaken til at Catherine Alford, en vanlig bidragsyter til Careful Cents, var at det var en flom av innhold på plattformen siden det tillot folk å laste opp og se deres innhold vises umiddelbart. Det betyr ikke at forfattere ikke kan lande et gjestepost som det bare er på ubestemt pause. Fremtidsrettede bidragsytere må nå ty til bruk av husstanden.

2. Forbes Loves Prolific Writers

Forbes tar for det meste opp forfattere som tidligere har publisert innhold. John Steimle, en vanlig Forbes-bidragsyter, hevder at publikasjonen vurderer personer som har en track record og kan forplikte seg til minst en artikkel per uke. Man kan bruke sosiale medier eller e-post for å kontakte Forbes. Det er en måte å skape et forhold til publikasjonen, noe som gir sjansen til å lære om hvordan den fungerer, og hvordan å klare en fengende tonehøyde.

Hvis man er fornøyd med banen, ber Forbes dem om å sende den via idea@forbes.com.

3. Bedriftsinsider ønsker den høyeste kvaliteten

Med over 60 millioner lesere, gir publikasjonen et stort publikum for forfatteren og krever kun kompetanse i retur. Taylor Lorenz forklarer at de fleste BI-bidragsytere er eksperter fra ulike bransjer. BI ber alle potensielle bidragsytere til å gå gjennom eksisterende materiale for å vite hva redaktørene forventer, før de gir en tonehøyde.

Det er veldig mye mulig å få en "engangs" publisert på Business Insider. De aksepterer også originalt innhold allerede på en blogg så lenge forfatterne eier rettighetene til det. Bidragsytere pitcher til contributors@businessinsider.com, samtidig som de gir legitimasjon, postkategori og en lenke til tidligere publisert innhold.

Konklusjon

Å få eksponering for større innhold trenger mye arbeid. Det er tider når folk lykkes og ende opp med å jobbe for store forleggere. Til tross for at veien er lengre etter andre, er resultatene på slutten verdt alt. Ved å bygge en blogg og utvikle et merke, og følgelig følge hver redaktørs tonehøyde, blir det nå mulig å oppnå dette målet.

November 23, 2017