Back to Question Center
0

Kraften til personlig kundeopplevelse & mdash; Markedsføring praksis fra Semalt

1 answers:

Hvert nettsted eller stor bedrift handler om deres markedsføringsteknikker. De fleste e-handelsmetoder er rettet mot å hente sine klienter fra nettet. Som et resultat de ansetter digitale markedsføringstjenester som innholdsmarkedsføring, Social Media Marketing (SMM), tilbakekobling samt Search Engine Optimization (SEO). De fleste forhandlere som har en online plattform, kan bruke noen av disse teknikkene for å gjøre en formue fra det voksende antall internettbrukere. Denne situasjonen forklarer hvorfor de fleste nettstedskapere utfører mange tester for å få tilbakemeldinger fra kunder om hvordan nettstedet fungerer eller fungerer - semi dedicados para mu.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , deler sin faglige syn på viktigheten av å tilpasse kundeopplevelsen med sikte på å oppnå suksess i markedsføring.

Google gjorde sin oppdatering på algoritmen i januar januar. Noen av rangeringsfaktorene de ble enige om, er innholdsrelevans, brukerintensjon, mobil vennlighet, samt inkludering av infografik som videoer. Brukeropplevelsen er kjernen i internettmarkedsføringsprosedyrer. Markedsføring bryter gapet mellom selger og kunde. Å styrke dine ansatte med noen av verktøyene og kunnskapen om digital markedsføring kan gi en god effekt på måten innholdet på et nettsted påvirker kjøperbeslutning.

Noen fordeler med personalisering

Personalisering kan hjelpe et selskap å være i en konkurranseposisjon i nisje. Besøkende av et nettsted går til det om tjenestene er gode eller dårlige. Denne situasjonen betyr at du kjenner publikum personlig og gir annonser og innhold, noe som er relevant for deres lidenskaper, kan gjøre at nettstedet ditt har en ekstra fordel på toppen av de andre nettstedene. I en annen forstand kan denne tilpassingen inneholde noen nyttige tips som kan gjøre brukeren til å føle seg følelsesmessig med merkevaren du markedsfører. Som et resultat er det mange grunner til at personlig tilpassing av informasjon kan være nyttig for nettstedet ditt.

Bedrifter øker deres bedriftskundeforhold gjennom personalisering. Denne teknikken kan gjøre en bedrift få mange kunder som konverterer sitt salgsvolum og tjene mye penger på kundene fra nettet. På samme måte som sunne relasjoner velger kundene å holde seg til bedrifter som prøver å gjøre et trekk for å nå dem. De må bygge et rykte med selskapet, slik at de kan øke volumet av salget, samt øke lojalitet fra kundene.

Analytics og beregninger er kritiske

Data er en avgjørende faktor når det samles inn informasjon for bedrifter. Når du lager et nettsted, er det viktig å inkludere en metode i designet som kan få deg til å samle verdifulle data for nettstedet ditt. Som et resultat kan man finne meningsfylt innsikt for å skreddersy informasjonen for en nær oppfølging med klienten. I et annet tilfelle krever e-postmarkedsføring og andre SEO-teknikker at brukeren skal motta en e-post som er personlig. Generelle e-postadresser dreper moral av kunder og har en tendens til å få dem til å unngå å bruke et bestemt nettsted.

Lær de ansatte til å tilby de beste tjenestene

Du bør forberede markedsføringspersonalet på deres ansvar for å gi kunden den beste kundeopplevelsen. Når en person utvikler interesse fra annonsen din og klikker en kobling til nettstedet ditt, vil de foreta et kjøp. Å omdanne interessen til en handling er viktig. Denne effekten krever god kundeopplevelse for tilstrekkelig utførelse.

November 23, 2017