Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Toppliste Condizioni Ogni Blogger Dovrebbe Sapere

1 answers:

Har du noen gang ønsket at du kunne få en liste over alle de grunnleggende nøkkelordene hver blogger burde vite? La oss innse det, det er mye å vite om blogging og online markedsføring. Å ha en side som referanse ville være veldig nyttig.

Heldigvis for deg, dette er akkurat Andrew Dyhan, ekspert på Semalt Digtal Services har gjort for deg i denne artikkelen - como sacar fotografias profesionales de animales. Du finner en liste over de vanlige bloggingbetingelsene som er definert og ordnet alfabetisk for enkelhets skyld.

AdSense: er en annonsebasert inntektsplattform eid av Google. Bloggere tjener penger når folk klikker på AdSense-koblinger i artikler og på annonser som kjører på nettsteder eller blogger.

AdWords: Et annet Google-basert pengeproduserende annonseringsprogram, hvor bloggere og websider eies betales per klikk på et målrettet søkeord.

Alexa: er Amazons nettsiderrangeringsverktøy. Det indekserer nettsteder og lar deg få vite hvilke som får mest trafikk. Et nummer er tildelt hver nettside basert på informasjonen samlet. Jo lavere rangering, jo mer populær nettsiden.

Tilbakekoblinger: finnes hyperkoblinger i blogginnlegg og på nettsteder som knytter til autoritative nettsteder. Google bruker tilbakekoblinger for å hjelpe rangere nettsider.

Blackhat Search Engine Optimization: skruppelløse teknikker som brukes uetisk for å øke webrangeringen. Dette inkluderer frowned på teknikker som fyller nøkkelord i tekst og bruker døråpning sider.

Blog: En nettside regelmessig oppdatert seksjon med relevante og engasjerende temaer.

Domene: er vertsnavnet til et nettsted.

Feed: er et middel for folk til å motta de siste nyhetene fra favoriserte nettsteder og blogger. De to store feedformatene er RSS og Atom.

Google Analytics: Googles nettsted statistisk plattform. Tillater deg å motta informasjon om spesifikasjonene til nettstedet ditt, f.eks. mengden trafikk som kommer til nettstedet ditt..

Indeksside: Hjemmesiden til en blogg eller nettside.

Linkbait: er en tiltrekningsfaktor som gjør at folk klikker på bestemte innlegg, videoer eller bilder.

Metatagger: er ganske enkelt HTML-koder som angir sidebeskrivelse og søkeord.

Nisje: et innsnevret fagområde som en blogger kan fokusere på.

PageRank: en nettside eller blogg rangering beregnet ved hjelp av Googles algoritmer.

Permalink: URL til en bestemt side eller blogginnlegg.

Post: enkeltartikler eller oppføringer som utgjør en nettside eller blogg.

Pro Blogger: En person som gjør en inntekt online med sin blogg (e) og dermed betraktes som en profesjonell blogger, aka pro blogger.

Søkemotoroptimalisering (SEO) : teknikker som brukes til å øke nettstedets rangeringer på en organisk, etisk godkjent måte. Når et nettsted eller en blogg er konfigurert for SEO, sier vi at den er fullt optimalisert.

Sosiale medier: webplattformer som tillater sosial interaksjon mellom mennesker. Disse inkluderer plattformer som Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Snapchat blant andre.

Abonnenter: folkene som velger å registrere seg på din nettside eller blogg for å motta vanlige nyhetsbrev eller oppdateringer via e-post.

Tags: søkeord som gjør det enklere for folk å finne det de trenger på nettstedet ditt.

Viralt innhold: populært innhold om videoer, bilder eller innlegg som deles av mange mennesker på kort tid.

Vlogging: bruk av videoformat for å fremme innhold som normalt ellers ville bli lest i blogginnlegg.

Wordpress: den ledende bloggingplattformen i verden.

WordPress Plugin: Det er mange plugins som løser forskjellige problemer. Hver plugin er en del av koden som kan legges inn i bloggen din eller på nettstedet ditt.

URL: er et akronym for Uniform Resource Locator. Nettadresser er koblinger som tar deg til en bestemt side og blir sett på som adresser for disse nettstedene eller sidene.

Denne listen er ikke omfattende, men det gir deg de vanligste vilkårene du kommer over, og de mest grunnleggende vilkårene hver blogger burde vite.

November 23, 2017