Back to Question Center
0

Økende kundeloyalitet: Tips fra Semalt

1 answers:

Hver bedrift drar nytte av sine tilbakevendende kunder. For elektroniske bedrifter, målretter e-handelswebsteder på å få gjentatte kunder til deres nettside og konvertere dem til ekte kjøpere. Mange digitale markedsføringsteknikker lover å øke synligheten til nettstedet ditt til din målnisje - san francisco pc repair. Noen av disse metodene inkluderer innholdsmarkedsføring, sosial media sikt og viktigst, søkemotoroptimalisering (SEO). Imidlertid fokuserer digitale teknikker på å få kundene til nettstedet ditt. Å holde kundene dine avhenger av andre teknologier. Det er lettere for en tidligere kunde å kjøpe enn å lage en ny kunde. Oppmerksomhetsspenningen hos de fleste nettstedskjøpere er minimal. Dette scenariet betyr at liten hitch eller feil på nettstedet ditt kan gjøre at du mister en verdifull kunde. Å få dine gamle kunder til å holde deg nær er en vanskelig oppgave.

Den Semalt Senior Customer Success Manager, Nik Chaykovskiy, tilbyr alle e-handelswebsteder å bruke følgende metoder for å opprettholde sine kunder:

1. Bli en kresen kunde.

En av de beste måtene å lære opplevelsen av et bestemt nettsted er gjennom å bruke det selv. Denne metoden sikrer at du går gjennom hele opplevelsen en besøkende føler når du bruker nettstedet ditt. De vanskelighetene du møter er en perfekt refleksjon av opplevelsen av å kjøpe. Denne funksjonen kan motivere deg til å foreta nødvendige tilpasninger til dine webdesignfunksjoner som ødelagte koblinger, manglende produkt-ID og kategorier i et annet tilfelle; man kan oppdage feil i SEO-strategien som duplikat innhold.

2. Menneskelig-til-menneskelig berøring.

En av de gamle metodene for markedsføring er direkte kommunikasjon med klientene. Markedsførere anvender denne teknikken, og det bringer fortsatt tonn trafikk til sine nettsteder. Daglige besøk kan hjelpe din e-handelsvirksomhet sikre langsiktige og direkte kunder. Møte opp med en klient gir et essens av troverdighet, samt økt levedyktighet i virksomheten din. Som et resultat får du virkelige personer som kan påvirke andre mennesker til å kjøpe nettstedet ditt. Dessuten bringer denne teknikken inn relevante relevante testimonials, slik at markedsplanen din lykkes.

3. Det handler ikke om deg.

En feil bloggere gjør er å skape sine nettsteder om dem. I alle fall handler det om publikum. For en bedrift å beholde sine kunder, er det behov for å skrive kvalitet og relevant innhold. Som et resultat får du bærekraftig kvalitetsleser samt en jevn strøm av nye kunder. I andre tilfeller går seo teknikker som å sende personlige meldinger langt for å få publikum til å føle det handler om dem. Husk derfor å få publikum til å føle eierskapet til en nisje. Som et resultat av denne følelsen av tilhørighet oppdrar lojalitet.

Konklusjon

Hvert e-handelsnettsted krever en kundekunderbas for å realisere profitt som er betydelig for vedlikeholdet. Derfor bør en person som legger ut innhold på Internett, investere litt innsats på å holde kundene sine. Å gjøre klienterne klare ved ditt valg er en vanskelig oppgave. Kundeloyalitet kan være en verdifull ressurs for enhver bedrift. Denne veiledningen forbereder e-handelens nettside og SEO-innsats for å målrette å holde de mulige kundene nære. Du kan være i stand til å gjenvinne tilliten til dine eldre kunder, samt gjøre nye kunder enda en gang.

November 23, 2017