Back to Question Center
0

Pass på: Semalt varsler om en ny type henvisningspam og måter å filtrere det ut

1 answers:

Profesjonell SEO og kunnskapsrike enkeltpersoner vet alt om henvisningspost. Sist, en ny type spam som er oppkalt som språkspam, er introdusert. Språkspammen trenger inn i Google Analytics og kan i stor grad skade nettstedet ditt. Det kan infisere nettstedet ditt med meldingen "Google inviterer deg til å klikke på denne nettadressen. Stem på Donald Trump" - best place to buy high pr links.

Alexander Peresunko, en topp profesjonell fra Semalt Digital Services, beskriver denne farlige typen spam og illustrerer hvordan du unngår det.

Det første og fremste tegn på språklig spam ble sett i november 2016 da et par webmastere bekreftet de ufiltrerte visningene på deres nettsider. De begynte å fange på språket spam og prøvde å finne ut hvordan å bli kvitt det. Dessverre kunne de ikke få de ønskede resultatene, og det fortsatte å ødelegge sine nettsteder.

En annen type spam er når domenene får trafikk av lav kvalitet, og kilden er alltid ukjent. Du kan kalle det henvisningsspam og domenene til henvisningspost er Reddit, The Next Web og Lifehacker. Dette er ikke uskyldige kilder, og du bør være forsiktig når du kjører trafikk til noen av disse kildene.

Du har kanskje sett mange Reddit-tråder, hvor folk diskuterer spam og hackere som påvirker deres nettsteder hver dag. Du kan delta i disse tråder og kommunisere med andre for å vite mer om språket spam og henvisning spam. Det er trygt å si at begge disse typer er sammenkoblet og har som mål å skade søkemotoren av legitime nettsteder.

Det er imidlertid ingen sammenheng mellom hvordan hackere engasjerer brukerne og lure Google Analytics med både språkspamm og henvisningsspam. Den verste delen er at de sender falsk trafikk til nettstedene dine og genererer mange treff uten hvitt lue SEO. Det er to hovedveier, både referansespam og språkspam blir sendt til nettstedene. Den første måten er gjennom bots, mens den andre veien er gjennom kunstige treff. Bots blir sendt til nettstedene, og genererer falske treff på Google Analytics-servere. Og falske treff betyr at du bruker en rekke programmer og programvare for å få mange treff, men de er ikke pålitelige siden ingen mennesker leser artiklene dine.

Du kan dessverre ikke stoppe henvisningsspam for helheten, men du kan filtrere det ut i Google Analytics-dataene.

Eksperter anbefaler at vi kan filtrere ut språksøppel og fjerne treffene fra Google Analytics-rapporten som ikke ser legitime ut. Videre kan du blokkere trafikkressursene og de mistenkelige IP-adressene i Google Analytics-kontoen din. Du bør være oppmerksom på at de mest pålitelige språkinnstillingene i nettleserne er 5-6 symboler lange og bare skal filtrere ut språket spam.

Det er trygt å si at vi ikke kan kvitte seg med henvisningspost fordi spammere og hackere fortsetter å komme med nye metoder. Det betyr at de alltid er rundt og henvises til spam og språkspamm kan filtreres ut midlertidig. Du bør sjekke Google Analytics-kontoene dine regelmessig og opprette filtre for henvisningspammen, da det er den eneste løsningen på problemet.

November 24, 2017