Back to Question Center
0

Referrer spam fra darodar.com. Hvordan takle dette problemet? - Svar ved Semalt

1 answers:

Ser du henvisninger fra darodar.com i Google Analytics? Mange bloggere og webmastere står overfor dette problemet, selv om darodar.com referral spam ikke er koblet til sine nettsteder - nazca lines tour prices. Darodar.com er et nettsted som vises i henvisningslisten til Google Analytics-kontoen din, og besøker ikke nettstedet ditt. I stedet ser du noen tilfeldige besøk med 100% avvisningstakt og null tid brukt på websidene dine. Darodar.com er et av nettstedene som involverer brukere i referrer spam. Den bruker en rekke teknikker for å sende mye trafikk til nettstedet ditt, selv om studsfrekvensen er høyere enn gjennomsnittet.

Noen nettsteder publiserer lister over sine beste henvisninger, og hackerne bruker sine lister for å legge til linkene, og håper at noen mennesker vil besøke sine nettsteder og kjøpe sine produkter. Spammingsnettstedene er de vanlige kundene til svarthatt SEO-selskaper, som kompromitterer for å øke trafikken, uansett om de har brukt den svarte hattens SEO taktikk. Oliver King, Semalt kundesuksessleder, minner deg om at hvis et SEO-firma lover å øke trafikken din i løpet av dager, kan det være involvert i henvisningstrafikkprogrammer.

Hvordan påvirker henvisning spam din data?

Det er trygt å si at henvisningsspammen påvirker Google Analytics-dataene dine på mange måter. En av de viktigste grunnene til at du bruker Google Analytics, er å observere hvilke nettsteder som sender deg ekte trafikk og hvilke som er involvert i falske trafikkgenereringsprogrammer. Ekte lenker fra andre nettsteder hjelper deg med å få høye søkemotoren , og det er viktig å vurdere hvilke nettsteder som sender deg virkelige besøk. Denne informasjonen kan brukes til å forbedre den generelle ytelsen til nettstedet ditt. Sørg for at tiden som tilbys på nettsiden og studsfrekvensen er opp til merket, disse to tingene hjelper deg med å forbedre strukturen og utformingen av nettstedet ditt, samt innholdet. Hvis du har en bedriftswebside, er det avgjørende for deg å kjenne konverteringsfrekvensen på sidene dine. Hvis du ønsker å ta viktige beslutninger om nettstedet ditt basert på Google Analytics-data, bør du først kvitte seg med henvisningspamfiler for å sikre at analytikkkontoen gir deg nøyaktig informasjon.

Hvordan bli kvitt det?

Den gode nyheten er at du kan hindre at henvisningsspammen forstyrrer Google Analytics-dataene dine. Den beste måten er å sette opp noen få filtre og stoppe disse nettstedene fra å sende deg falske besøkende.

For å sette opp filtrene for darodar.com, bør du følge disse trinnene:

  • Logg inn på Google Analytics-kontoen din og gå til Admin-delen.
  • I rullegardinmenyen, velg Kontoen og Egenskapen du vil filtrere ut.
  • Det er bra å lage filtre i dedikerte visninger, så du må velge alternativet Opprett ny visning i rullegardinmenyen Vis.
  • Under View-delen bør du klikke på filene og opprette nytt filter.
  • Ikke glem å allokere et navn til ditt nye filter som darodar.com.
  • Velg den egendefinerte filtertypen og klikk på Ekskluder-alternativet. Deretter bør du velge alternativet Henvisning i rullegardinmenyen Filterfelt.
  • Her skal du skrive inn darodar \ .com og lagre endringene.

Er det noen enklere måte?

Ærlig talt er det den enkleste og mest effektive måten å blokkere darodar.com referral spam. Men du kan også prøve Blockel, en tjeneste som holder spam-henvisninger ut av Google Analytics-dataene automatisk.

November 24, 2017