Back to Question Center
0

Semalt: 6 White Hat SEO Metoder for å øke henvisningstrafikk

1 answers:

Alle webansvarlige vil drive mye trafikk til sine nettsteder, men få av dem oppnår oppgaven. Med andre ord kan vi si at henvisninger trafikk er den eneste måten å få mange synspunkter og hits på nettstedet ditt, men det er en del av svart hatt SEO. Hvis du vil generere kvalitetstrafikk, må du følge reglene og forskriftene fra Google og vedta den hvite hatten SEO-strategiene.

Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt , gir her noen hvite hattemetoder for å drive en enorm mengde referraltrafikk til nettstedet ditt.

Metode 1 - modifier fiche de paie. Vær aktiv på Q & A nettsteder

Spørsmål og svar som Yahoo Answers og Quora er en god kilde til henvisningstrafikk. Hvis du har en liten bedrift og ønsker å vokse den om noen uker, bør du ikke kaste bort tiden din her og der og være aktiv på begge disse nettstedene.

Før du starter diskusjonen, bør du gjenkjenne tema, kategori og søkefraser som er relevante for nettstedet ditt. Det er ingen grunn til å svare på spørsmålene i grupper der nettstedets emner ikke blir diskutert. Alternativt kan du starte din egen diskusjon og opprette en egen gruppe, og tiltrekke flere og flere personer til nettstedet ditt ved å forlate linken i spørsmålet. Du kan sette flere koblinger på nettstedet ditt relatert til innholdet i spørsmålet og merke noen mennesker for å få en stor mengde trafikk.

Metode 2. Lag en video markedsføringskampanje

I disse dager er mange interessert i kampanjer for video markedsføring , så du bør lage en rekke kampanjer hver uke. Sørg for at de er relevante for nettstedet ditt slik at du kan målrette mot ønsket målgruppe.

Det første trinnet er å gjenkjenne og identifisere motivet til kampanjen din. Deretter bør du være klar over emnet du vil diskutere i videoinnholdet ditt, og bruk en oppfordring til å kjøre flere og flere tiltak innen minutter. Ikke glem å registrere og publisere videoene på YouTube og fortsett å markedsføre kanalen din.

Metode 3. Bruk Content Curation

Den tredje metoden bruker innholdsherding. Det er tidkrevende, men innholdskurering er en av de mest nyttige og overraskende måtene å drive en enorm mengde trafikk til nettstedet ditt. Plus, det hjelper deg å bygge kvalitet tilbakekoblinger i løpet av flere timer. Du bør alltid kurere engasjerende og informativt innhold og unngå å kopiere andres arbeid. Den skal være original og kan brukes på nettsteder som Storify og Scoop.it.

Metode 4. Influencer Marketing Campaign

En påvirkningskampanjekampanje er en ideell og kraftig måte å heve nettstedet ditt eller merkevaren foran et betydelig antall mennesker. I disse dager bruker mange digitale markedsførere denne strategien for å markedsføre sine virksomheter og merkevarer på internett. Influencers er av forskjellige typer, men de mest berømte påvirkningene er kjendiser, trendsettere, domeneksperter og bloggere. Du kan samarbeide med noen av dem for å nyte maksimale fordeler for nettstedet ditt eller merkevaren.

Metode 5. Bli med på Forum-innleggswebsteder

Online forum er en god måte å generere kvalitetstrafikk på. Du kan bli med noen få populære fora og legge inn om nettstedet ditt. Prøv å engasjere mange mennesker gjennom samtaler og la nettstedets lenker i samtalen.

Metode 6. Bruk sosiale medier

Du bør gjøre den kloke bruken av sosiale medier for å kjøre kvalitetstrafikk til nettstedet ditt. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ og Instagram er en utmerket kilde til å markedsføre innholdet ditt på internett. Prøv å få mange liker, aksjer, kommentarer og følgere ved å følge regler og forskrifter på nettsidene for sosiale nettverk. Del innholdet ditt i Facebook-fellesskap og tweet med jevne mellomrom. Det bør være friskt, delbart og informativt.

November 24, 2017