Back to Question Center
0

Semalt advarer om ulike typer WordPress Website Hacks

1 answers:

Hvis sikkerhetssøkene dine kommer tilbake positivt, kan nettstedet ditt ha blitt rammet av spammere. Vi vet alle at WordPress er det mest kjente og beste innholdsstyringssystemet. På grunn av det rene antallet og volumet av WordPress-nettsteder på nettet, er det nesten umulig for oss å holde seg trygge fra WordPress-hackene.

Ryan Johnson, en toppekspert fra Semalt , gir her en oversikt over ulike typer WordPress nettsider hacks online for at du skal være trygg - sınırsız internet paketi.

mot skadelig

Malware dekker alle typer farlige og skadelige programmer og programvare, for eksempel virus, trojanere, ransomware og spyware. Du vil se Google Analytics-kontoen din; malware også popup-vinduer i nettleserne varsler oss om å få det løst så snart som mulig. Du bør installere antivirusprogram eller anti-malware-program for å fjerne det. Skadelig programvare kan gjøre alle typer forferdelige ting som å stjele kredittkortopplysningene dine, personlig informasjon, skade nettstedet ditt, slette viktige filer og låse datamaskinen eller mobilenheten til du betaler løsepenge.

phishing

Phishing-angrepene skjer for det meste via e-postmeldinger som lokker deg til å åpne bestemte vedlegg eller logger deg på noen få nettsteder som PayPal, Bank of America og andre. De vil at du skal klikke på de mistenkelige koblingene og se autentisk. Generelt er phishing-angrep ment å lure deg, og hackerne bruker disse e-postene til å stjele legitimasjonene dine på internett. Du bør aldri klikke på et e-postvedlegg som ser mistenkelig eller merkelig ut.

SQL-injeksjoner

SQL er et dataspråk som brukes av dine WordPress-blogger og nettsteder. SQL (Structured Query Language) hjelper med å kommunisere med databasene. I et nøtteskall kan SQL-injeksjonene erstatte SQL-spørringene med kodene som fører databasen til å gjøre noe som hacking og phishing. Hackerne bruker denne informasjonen til å stjele dataene dine og overføre filene dine fra en datamaskin til en annen. Wordpress plugins og forskjellige temaer kan bidra til å forhindre SQL-injeksjoner.

Kompromitterte passord

Med ulike e-postkontoer online, bruker folk det samme passordet på forskjellige nettsteder. Hvis hackerne oppdager et av passordene dine, kan de få tilgang til flere kontoer enkelt. Det er derfor du bør forhindre at passordene dine blir kompromittert og beholder forskjellige passord for forskjellige kontoer.

Manglende programvareoppdateringer

WordPress-eksperter er flittige om å forbedre plugins, programvare og temaer. Wordpress-brukere er ikke flittige om å installere og oppdatere sine programmer. Dermed mangler programvareoppdateringene kan føre til at du lider på internett. Det er trygt å si at dette har blitt et av de store problemene på internett, og du kan miste ulike verdifulle filer og data på grunn av kompromitterte programvareoppdateringer.

Usikre temaer og plugins

Som forskjellige personer bidrar til WordPress i form av temaer og plugins, kan hackerne enkelt spre malware og virus. Den beste beskyttelsen er å holde pluginene og temaene oppdatert.

Dårlig sikkerhetspolitikk

De dårlige sikkerhetspolitikkene kan få deg til å føle deg trist, og virksomheten din kan slutte å vokse. Hvis flere personer har tilgang til nettstedet ditt, trenger du ikke å gjøre deretter Admin. I stedet kan du tilordne dem forskjellige roller og forhindre at de får tilgang til administrasjonspanelet på WordPress-siden din.

DDOS

Distribuert Denial of Service-angrepene er utbredt og lanseres enkelt online. De kan lett ta ned dusinvis av nettsteder uten kjennskap til webmastere.

November 26, 2017