Back to Question Center
0

Semalt: Alt du trenger å vite om en riktig Meta Beskrivelse Tag

1 answers:

Meta beskrivelser er en viktig måte å fremheve alt du ønsker publikum å se. Det er det høyeste nivået på siden din på søkeresultatene. Du kan ikke gjøre uten en god metadatabeskrivelse, da den spiller en rolle for å bestemme CTR-hastigheten. Faktisk, hvis du skriver det på en overbevisende måte, vil trafikken din få et stort løft.

For å lykkes bør du følge retningslinjene fra Max Bell, Customer Success Manager for Semalt - toughswitch poe ubiquiti networks unifi.

(1. 3)Trinn 1: Begynn med et godt handlingsord

Visste du at ved å bruke et kraftig handlingsord kan du inspirere publikum til å gjøre noe? Alt du trenger er et enkelt triks - handlingsverbet - som "Discover", "Become", "Identify" eller "Learn". Du vil bli overrasket over hvordan dette får folk der ute og beveger seg til sporet.

(1. 3)Trinn 2: Gi publikum en ide om hvordan innholdet ditt vil bli

Hvis målgruppen din kan føre til å forstå hvordan innholdet er skissert pluss selvfølgelig hvordan de skal være til nytte ved å klikke på innholdet ditt, vil klikkfrekvensen definitivt skyte opp. I stedet for å fokusere på nøkkelordstopp, prøv å gjøre meta beskrivelsen så overbevisende som mulig. Ikke bli blandet opp skjønt..Mens det er viktig å gjøre meta beskrivelsen en overbevisende en, ikke glem å strø i noen søkeord. Ideen her er dette - finn en balanse mellom overtalelse og søkeordoptimalisering.

(1. 3)Trinn 3: Kontroller at metabeskrivelsen er mindre enn 155 tegn lang

Hvis de ville la deg, kan du rant videre og videre om hvem du er som et merke, produkter / tjenester og så videre. Du kan imidlertid ikke og bør ikke gå utover de 155 tegnene. Hva skjer når du skriver en lang meta beskrivelse snakker om deg selv som den beste. Noen mennesker kan hevde at dette ikke er det verste som kan skje, men kom til å tenke på det, det er behov for å sette hodet eller halen av metabeskrivelser, ikke sant?

(1. 3)Trinn 4: Ikke glem å inkludere søkeordet i metabeskrivelsen

Husker du at vi nevnte noe om søkeordfylling? Vel, nå kommer vi til det. Ditt primære søkeord må inkluderes i metabeskrivelsen. Bare vær sikker på at den leses jevnt. Ikke bry deg om å gjenta det mange ganger, Google vil vise den i fet skrift så lenge du setter det inn (søkeordet) smakfullt. Følg retningslinjene, og alt naturlig faller på plass.

(1. 3)Trinn 5: Prøv å fullføre meta beskrivelsen din med en oppfordring

"Oppdag mer", "Kom i gang" eller "Lær mer" vil skape et trykk for publikum for å bli limt til innholdet ditt. Slip løs din kreativitet ved å tinker med andre kall-til-handling-verb.

Når vi pakker opp på gjøremålene og ikke er av metabeskrivelser, merk at du bør finne et lag for å komme med nye ideer. Hvis nødvendig, del det du har lært av Semaltekspertens tips. På denne måten kan du gjøre meta beskrivelsene dine til din fordel. Glem det du tenkte på å gjøre det til den første siden av et søkeresultat - det begynner med meta beskrivelsen.

November 23, 2017