Back to Question Center
0

Semalt angir tips for å holde prosjektet ditt mobilvennlig

1 answers:

I løpet av de siste 20 årene har mobile enheter erstattet skrivebord i surfingInternett-innholdet med rask hastighet. Av denne grunn har de fleste søkemotorer som Google byttet til søkemotoroptimalisering som en avmetodene for å rangere høyt i sine søk. Bedrifter har fordelen av å bruke denne tilnærmingen som et digitalt markedsføringsmiddel forøker synligheten av sin merkevare til mange forbrukere globalt. Imidlertid gjelder det ikke å bruke dette konseptet til forretnings-og webutviklingen enkel oppgave.

Følgende faktorer, definert av Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, vil forbedre din SEO i mobilenheten:

  •  For mange inntrengende interstitialer som pop-ups; 
  •  Små skrifttyper (anbefalt verdi er 16 pt.); 
  •  Flash (Ikke støttet på de fleste mobile nettlesere - curso de fotografia digital nikon d5100. Det kan føre til straffe av skjult innhold); 
  •  Tekniske feil og feil, 
  •  Overdreven Word Count på over 700 ord; 
  •  Dårlig små berøringselementer som knapper og sjekkkasser; 
  •  Setter søkeord i eksterne lenker til andre nettsteder; 
  •  Overdreven interne koblinger (bør være 75% under skrivebordet). 

Ovennevnte faktorer kan være dårlige for din mobile SEO, og de vil dra ditt nettstedned hvis ikke riktig justert. Enkelte endringer på nettleserne i mobilvisningen din vil imidlertid forbedre din SEO. Følgende modifikasjoner ernødvendig for visning av mobilenhet:

1. Forbedre hastigheten på nettstedet ditt er bra.

Google foretrekker rask mobil lastetidshastighet fordi den påvirker brukerinntrykk ogbruk av nettstedet. SearchMetrics, i en Mobile Ranking Factors studie, rapporterer at en belastetid på 1,10 sekunder kan gjøre en side rangeringtopp 10, men bare en dråpe til 1,17 sekunder på en mobil enhet kan bringe posisjonen under 35. Nettstedshastighet er en av de tekniske faktorene dubør forbedre på mobilsider.

2..Bruk AMP (Accelerated Mobile Pages).

AMP har HTML- og CSS-kode, noe som betyr at de er enkle å laste cachen og gjenginettlesere. AMP er belastet 30 ganger raskere og har kraft til å øke konverteringer og klikk gjennom priser.

3. Bruk en liste med rundt ni elementer.

Antall kategorier vil passe pent med en liten rulle for å dekke hele nettetinnhold. Det er en av brukeropplevelsesfaktorene Google-algoritmen vil bruke til å filtrere nettsteder.

4. Bruk bilder selektivt.

Bruk av bilder er en fantastisk måte å sende meldingen til mottakeren på en enkel måtevei. Imidlertid kan for mange bilder rangere deg dårlig også. Bruk omtrent fire bilder som må strengt ha en høy oppløsning somi tillegg til en minimal filstørrelse og tommelcache for enkel lasting. Denne justeringen vil lagre sidens hastighet fra å slippe.

5. Søkeord.

Søkeord søk er en av de grunnleggende SEO teknikker du må ansette i dininnhold. Å sette søkeord og beslektede setninger i artiklene dine vil gjøre at mobilnettstedet har en innholdsfaktor fordel idin rangering.

6. Integrasjon med sosiale medier er effektiv.

Sosiale medier har muligheten til å nå millioner av brukere som er lidenskapelige ominnholdet på nettet. Mer enn 77% av alt elektronisk innhold passerer gjennom brukere via sosiale medier som WhatsApp og FacebookMessenger Local Search Optimization. Skrivebordstrafikken er 26% mens en telefon på 16%. Disse dataene betyr at telefonene skal optimaliseresfor innhold på merke mens skrivebord på handlevogn og kjøp.

November 23, 2017