Back to Question Center
0

Semalt Expert avslører SEO strategier som fungerer perfekt

1 answers:

Vellykket SEO-markedsføring stole ikke på søkeord alene. En dypere forståelse av målgruppen, for eksempel deres online mønstre, spørsmål og mål er også viktig. Opprettholde en sunn SEO i dagens marked er hovedsakelig avhengig av hvor godt markedsføreren tilfredsstiller brukerens hensikt - italfarmaco mail. Du kan ha kvalitetsinnhold på nettstedet, men å sikre at besøkende har en god brukeropplevelse går hånd i hånd med å levere løsninger på deres behov.

Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt , presenterer praktiske strategier for å overbelaste markedsføringen.

SEO

Google gjør overbevisende endringer i sine kjernealgoritmer over hundre ganger årlig. Det gjør SEO-markedsføring ganske utfordrende, da det ikke er noen måte å unikt optimere et nettsted for å gi det en høy rangering i søkeresultatene.

Den beste måten å motvirke disse effektene på er å fokusere på elementet som ikke forandrer seg helt: folket. Når du er klar over målgruppens behov, og deres søkeresett, blir det lett å bygge innhold rundt det. Det er enda bedre enn å stole på søkeord som bare gir deg en god rangering for en kortsiktig periode.

Integrering av brukerintensjon i innholdsmarkedsføring er også viktig for markedsførere, da de kan utføre markedsundersøkelser med stor letthet. Etter å ha brukt søkemotorer , ville de vite om kampen til søkeprosessen før de fant svar på en spørring, alternativer som søkemotorer gir for å få varierte resultater, og søkefrasene vil returnere de mest relevante resultatene .

UX

En analyse utført på brukerens hensikt mens du jobber med søkemotoren, har en betydelig innflytelse på hvordan markedsførere utvikler en større brukeropplevelse. En god brukeropplevelse ligner på å implementere en SEO-kampanje fordi den krever en følelse av empati for det tiltenkte publikum. Det er enkelt å skreddersy erfaringsbehov basert på hva du som markedsfører vil tro at være den beste måten. Men for et bredere publikum blir det litt mer involverende.

Designing UX krever betydelig forskning som bør fungere som retningslinje for å skape kvalitetsinnhold for målrettede brukere. Lære om brukernes behov bør bidra til å informere om innholdet du vil sette opp på nettstedet for å betjene disse behovene. Jo dypere forskningen går, desto bedre kan du tilpasse nettstedet slik at de får de beste tjenestene og opplevelsen de fortjener.

Hvem gjør det best?

SEO: Nettstedene som gir brukerne de mest nøyaktige resultatene på en rask og effektiv måte, er blant dem som tilfredsstiller deres hensikt. Googles hovedmål er å gi en utmerket brukeropplevelse, og derfor har nettsteder med høyeste kvalitet på Internett-ressurser den sterkeste SEO. De dupliserer ikke eller tynner innhold, bruker ikke svart-hat SEO-strategier, er mobiloptimalisert, har høy lasthastighet, og er lett å navigere.

Wikipedia. Det overholder Googles kvalitetsguide, og det er derfor det fremgår av de første resultatene på SERP. Det er så effektivt at Google bruker sin informasjon i kunnskapsgrafen. Den gir detaljert informasjon som fanger mange av søkeordene, svarer spørsmål, har ingen klynge. Det er en annonsefri opplevelse og gir nyttige koblinger tilgjengelig for ytterligere avklaring.

IMDb.com. Det er blant de høyeste søkeresultatene når det gjelder informasjon om filmer eller tv. Det gir:

  • Skjerm: Det bruker hierarkier for å gi organisert og attraktiv informasjon.
  • Tilgjengelighet: Det er mobilvennlig for nye og tilbakevendte brukere.
  • Brukbarhet: Den har et veldig interaktivt grensesnitt med klare alternativer for bruk.
  • Verdi: det viser sin informasjon i korthet, grafiske erfaringer og detaljert innhold av høy kvalitet.
November 24, 2017