Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer 5 verste spørsmål i digital markedsføring

1 answers:

Det er den eneste måten å overleve på å holde seg oppdatert av hva som skjer i verden av internett. Som markedsfører og sosial media strateg, bør du være kjent med dagens trender og hva som jobber i de siste dagene. Det er viktig da du må tilfredsstille et stort antall kunder. I virkeligheten kan du kanskje ikke få tilgang til alle SEO- og markedsføringsressursene, men du må få tilgang til noen av dem for å tilfredsstille dine kunder - high pr backlink sites. Og noen ganger kan du bli bedt om å bruke den nyeste og avanserte markedsføringspraksis. For å være ærlig bør du ta tak i alle de grunnleggende innholdsmarkedsstrategiene og metodene hvis du vil oppnå suksess på internett.

Ivan Konovalov, en toppekspert fra Semalt , deler disse fem spørsmålene en strateg ikke burde spørre når han utfører sine oppgaver.

Spørsmål # 1. Kan du lage mine videoer og innhold viral?

Ærlig talt er det ikke mulig for noen å lage videoer og innhold viral innen sekunder. Bare noen få markedsførere og sosiale medier eksperter kan forutsi hva som kan gå viral og hva som ikke passer. Going viral betyr at dine videoer og innhold burde være engasjerende, informativ og imponerende. Det er en uforutsigbar og umulig å måle om innholdet ditt vil være virus på sosiale medier og hvor mange synspunkter det kan få om 24 timer. Det eneste du bør gjøre, er å gi verdifulle og informative ting til målgruppen din. Slik ser du de ønskede resultatene.

Spørsmål # 2. Hvor mye vekst vil jeg se etter 30 dager?

Innholdsførere fokuserer på å forbedre dine organiske søkeresultater, så du bør aldri spørre dem hvor mange dager de vil kreve å utføre oppgavene. Noen ganger kan de gi de ønskede resultatene innen timer, og andre ganger kan det hende at de ikke kan generere mange visninger for nettstedet ditt. Du bør ikke forvente magiske resultater i en måned eller to, og vente i noen uker før innholdsføreren gjør jobben sin.

Spørsmål # 3. Når skal jeg forvente at mitt nettsted eller et søkeord på første side?

Det er mange ting å ta vare på mens du markedsfører nettstedet ditt. Det avhenger av hvor engasjerende innholdet ditt er, hvem er målgruppen din og hvor mange søkeord og setninger du har brukt. Når det gjelder å planlegge innholdsmarkedsføringsstrategiene, bør du fokusere på søkeord, men ikke legge dem i innholdet. Google har lansert ulike oppdateringer om hvordan man kan revolusjonere søkemotorer med engasjerende innhold. Søkemotorer kan ikke få nettstedet ditt til god rangering før du har brukt både korte hale og lange hale søkeord.

Spørsmål # 4. Hvorfor trenger jeg sosiale medier?

Selv om publikum ikke bruker Facebook, Twitter, LinkedIn og andre sosiale medier, må du opprette separate profiler for nettstedet ditt. I tillegg bør du aldri spørre innholdsutbyderen eller strategen om hvorfor sosiale medier er viktige for overlevelse av en bedrift, er ikke mulig uten disse plattformene. Noen publikum er langt mer aktive enn de andre: det betyr at folk ser etter deg hele tiden, uavhengig av stedene deres. For eksempel har Facebook over 1,4 millioner aktive brukere, Twitter har over 300 millioner månedlige brukere, og LinkedIn er kjent for sine over 330 millioner registrerte medlemmer.

Spørsmål # 5. Hvorfor bruker du ikke gjesteinnlegg?

Sist men ikke minst, bør du aldri spørre hvorfor innholds markedsfører ikke bruker gjesteposter for å markedsføre dine ting. La meg her fortelle deg at han vet bedre enn deg og ønsker å bruke hvit hatt SEO strategier for å rangere nettstedet ditt. Guest innlegg er knyttet til nettsøppel nettsider og den svarte hatten SEO taktikken, så det er ikke nødvendig å gå med dem.

November 24, 2017