Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer forskjellen mellom Desktop SEO og mobil SEO

1 answers:

I digital markedsføring vurderer de fleste SEO-strategier ikke enhetene som besøkendebruk for å nå nettstedet. De fleste bedrifter glemmer raskt å optimalisere sine nettsteder for mobiltelefonens ytelse når de utfører deresnettsideutvikling. Nylige studier har vist at mobiltelefoner erstatter skrivebord i surfing på internett med 4% rate. Dessuten,mye av søkemotor trafikken kommer fra mobiltelefoner, ikke stasjonære PC-er som før.

Noen bedrifter tar opp denne fordelen for å fylle markedskløpet. For eksempel,de fleste personer bruker mobiltelefoner til å surfe på Internett - descargar el servidor dedicado gratis. I januar i år gjorde Google det klart at en av måtene deres algoritmeRangerer nettsteder er måten hvor mobile nettsteder svarer.

Søkemotoroptimalisering innebærer å øke synligheten til et nettsted på nettet.Søkemotorer deltar i denne prosessen. De fleste av deres kriterier inkluderer å lage mobil vennlige nettsteder. Fra en webutviklersynspunkt, mest SEO taktikker for mobile vennlige nettsteder fungerer helt forskjellig fra hvordan desktop versjonen fungerer.

Mobile SEO er forskjellig fra den typiske desktop SEO. Eksperten til Semalt Digital Services, Ross Barber forklarer aspektene av denne differensieringen.

  •  Lokalisering av resultater..Google plasserer med vilje lokale resultater høyere for mobilenheter. Denne forbedringen gjør lokal SEO perfekt egnet for mobilnettsted. Geo-modifiserte søk kan nå mobile enheter raskere ennde kommer til stasjonære datamaskiner. Samtidig kan lignende tilnærming på skrivebordet føre til duplikat innhold på flere domener. Som et resultat, de flesteselskaper ignorerer denne forskjellen. Du kan imidlertid dra nytte av dette ved å bruke kanoniske domener til skrivebordet ditt. Samtidig,optimalisering av innhold på mobilnettstedet ditt vil gjenopprette linken og sideautoriteten ved hjelp av 301 omdirigeringer. 
  •  Kort-til-handling knapper kartlegging. De fleste nettstedbrukere går til et nettsted for informasjon ellerKjøp. Mobiltelefoner krever store spredt ut knapper. Denne funksjonen tillater at smarttelefonbrukere ikke har problemer med berøringsskjermeninput. Imidlertid kan en musemarkør skille mellom tett fordelte koblinger og klikke hver på riktig måte. 
  •  Innhold. I alle digitale markedsføringsoppgaver er søkeord og innhold hovedidéene.Søkemotoroptimalisering dreier seg om søkeord og innhold. Men måten man plasserer søkeord på en mobil nettside, er ikke veiendet går på et skrivebordsside. For eksempel krever desktops merkevarerelevans og informasjonst dekning. Av denne grunn kan desktop innholdnå opp til 1000 ord og være i en mindre skrift for å innlemme innholdet vakkert. Dette er imidlertid ikke tilfellet for mobilvennlignettsteder. Telefonbrowsere fungerer best med de store skrifttyper og innhold som strekker seg fra 300 ord til 700 ord. 

Konklusjon

Mange bedrifter mislykkes i å være med i mobile, vennlige initiativer når de setter oppnettsteder. Det er mange måter som mobil SEO er forskjellig fra skrivebordet SEO. For eksempel antar mobil SEO-teknikken å bruke mindreinnhold i store skrifter som er motsatt til hva Google ønsker fra innholdsplasseringen på den stasjonære PCen. Mange bedrifter som har gjortderes nettsteder mobile vennlig er allerede høste fordeler av denne strategien. Derfor kan disse forskjellene hjelpe dine SEO kampanjerfor å øke rekkevidde og få flere besøkende fra mobilenheter.

November 23, 2017