Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvordan Design Din Digital Business Effektivt

1 answers:

Ifølge forskning fra MIT Sloan Management Review og Deloitte UniversityPress, mange bedrifter er forberedt på å gå online. I denne studien var ca 44% av de undersøkte personer (3700 analytikere, ledere og ledere)gjorde det klart at deres firmaer var klare for driftsforstyrrelsen etter introduksjonen av nye digitale måter. Men 56% avrespondentene var ikke klar for den digitale overgangen og motsatte seg de nye måtene.

Vedtak av en digital plattform kan bety mye i virksomheten. For eksempel, noen søkEngine Optimization (SEO) prosedyrer øker klientellbasen din - accurate appraisal services llc. Digitalisering av virksomheten din kan være en god ting for sin langsiktige plan.Hvorvidt denne overgangen vil skje i din bedrift, trenger du et design eller en slags bilde av resultatet på lang sikt. Mange problemerer sannsynlig å oppstå, noe som er normalt når enhver organisasjon forvandler seg. Som et resultat, sette klare strategier for å håndtere slikeHitches kan være en ekstra oppgave, som er verdt innsatsen.

Max Bell, kundesuksessleder for Semalt ,forklarer aspektene ved å designe vellykket digital virksomhet.

Design tenker oppmuntrer til samarbeid og innovasjon

Når det gjelder designmodell, innebærer prosessen å lete etter en løsning ved hjelp av et gitt settav parametere klienten ønsker. Svaret er ikke klart, å oppnå det kan være mulig å bruke noen prinsipper for å lage en konseptuellSamarbeid mellom partene som er påvirket av endringen. For eksempel, når du gjør digital markedsføring, kan organisasjonertrenger å ansette SEO-eksperter, samt å lære sine ansatte på noen få digitale markedsføringsteknikker for å hente klienter..I den moderne tid,De fleste kundene kommer fra internett. Dette fenomenet betyr at nettsteder sakte erstatter fysiske butikker.


Design tenkning

Designtanking innebærer å inkorporere alle aspekter av en organisasjon for å jobbe sammenå lage en løsning for noe. Det inkluderer å engasjere forskjellige tanker for å se på et bestemt problem angående fremtidige løsninger. På enpoeng krysser ideene fra ulike perspektiver å gi virksomheten et viktig innblikk i fremtidige operasjoner. For eksempel,partnering av MU / DAI og SalesForce i kampen mot maritim piratkopiering.

I dette henseende kan innkalling av et teknologisk team være et verdifullt venture. Mange aspekterav design samt tilpasning til en digital plattform krever noen dyktige og velinformerte eksperter for å håndtere problemer. For eksempel,Samarbeid mellom bedriftsledere og SEO-team kan føre til utformingen av et godt responsivt nettsted, som ikke bare utfyller, menhar potensial til å erstatte den fysiske butikken. I dette oppsettet er design tenkning nødvendig siden overgangen kan medføre endringstab, inventar og mange andre aspekter.

Konklusjon

Design Thinking er et universelt konsept som kan hjelpe de fleste organisasjoner til å planleggederes fremtid. Det gjør det mulig for ulike personer å bringe inn ulike perspektiver og løsninger. Designtanking kan gjelde for mangebedrifter, og det er svært sannsynlig at ulike personer tar det annerledes. Designtanker hjelper virksomheten din til å løse noen langsiktigeproblemer samt å flytte fra noen av de eksisterende vanskelighetene. Å endre folk er vanskelig, men kan være et verdifullt venture i noensaker. Designtanker hjelper folk med å få et variert utvalg av kreative innovasjoner, samt å få litt dypere samarbeid.Gjennom tipsene i denne artikkelen er det mulig å vedta en skikkelig designtankeprosess. Det kan være enestående i overgang tildigitale metoder.

November 23, 2017