Back to Question Center
0

Semalt Expert sikrer at du må beskytte et nettsted fra Hackforsøk - Dette er hvordan

1 answers:

Det finnes mange former for ondsinnede angrep over internett. Mange mennesker står overfor arbeideneav mange hackere i deres daglige ventures samt i jobbene sine. Hackere bruker mye tid på å finne utforskjellige metoder som de kan bruke til å utføre sine jobber. De fleste av disse metodene inkluderer oppgaver som DDOS-angrep eller til og med på tvers av nettstedetscripting. Alle disse angrepene har et egoistisk motiv bak og en stor lidelse for ofrene - lesa casino no deposit bonus code.

Vanligvis kan hackere målrette mot nettstedet ditt av mange grunner. Vanligvis kan de værestjele brukerinformasjon som kredittkortinformasjon eller til og med administrasjonspanelet. I andre tilfeller kan en hacker stjele verdifulltinformasjon fra et nettsted som kundens opplysninger samt loggfilene for en rekke viktige sider av selskapet. hackerekan også drive urettferdig konkurranse der en hacker kan bringe ned ditt nettsted eller din søkemotoroptimalisering (SEO) rangering i enmange måter. Som et resultat er det viktig å beskytte systemet mot hackere.

Jack Miller, den ledende ekspert fra Semalt ,utdyper noen av måtene som kan holde deg borte fra angrepene til disse menneskene:

Beskyttelse mot uautorisert oppføring

En av de enkleste tingene en hacker kan gjøre på nettstedet ditt, prøver å logge på som administrasjon.Som et resultat kan hackeren prøve å gjette forskjellige passord for å se hvilken av dem som kan falle for din uvitenhet. Bruk av sikre passorder viktig. Passord som 12345 er ikke trygge og kan avsløre hele nettstedet til en hacker. Videre bør du ikke bruke et passorddet er for lett å gjette. Ord som barnets navn kan være et absolutt gjetning for en person med denne kunnskapen. I stedet, kombinereforskjellige tegn med ulike former.

Cross Site Scripting (XSS)

Dette er en hack som krever brukerens slutt. Denne hacken innebærer bruk av noen avskjemaene og tekstfeltene du bruker, som et abonnementsskjema. En hacker treffer en integreringskode på brukerskjemaet som inneholder et skript. Påslår inn, begynner skriptet å kjøre på serveren din. Som et resultat får hackeren tilgang til alle kundedataene, inkluderttastetrykk kunden treffer når som helst når de logger på nettstedet ditt. For å rette opp dette sikkerhetsproblemet, trenger du en måte å kode påInformasjon om skjemaene dine før du matretter dem til databasen din. Som et resultat kan skriptet ikke kjøres på databasen din siden det allerede ertiltak for å få det ikke til å løpe.

Konklusjon

For hver e-handelsvirksomhet er cybersikkerhet en primær bekymring når det kommerå jobbe på nettet. Det er mange hackforsøk og personer som kanskje vil hacke ditt nettsted for mange nettsteder. Sikkerheten til dinområdet, så vel som velferden til dine kunder, er avhengig av dine arbeider som administrasjon.

November 23, 2017