Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik beskytter du nettsteder fra Black Hat SEO

1 answers:

Den negative SEO refererer til bruken av å utføre svart hatt SEO taktikk på et annet nettsted. Ofte er et SEO-angrep initiert av utilfreds markedskonkurrenter med det formål å redusere rangeringer av et nettsted. Negativ SEO kan ødelegge et nettsted gjennom aggressiv og ondsinnet tilbakekoblingsspamming. Det er en legitim trussel som kan føre til tap av organisk søkinntekt og synlighet.

I denne forbindelse er de syv tipsene som er fremhevet i artikkelen av Alexander Peresunko, en ledende spesialist fra Semalt , nyttige for ofre for svart hat SEO-angrep, potensielle ofre og alle som ønsker å beskytte deres steder mot farer ved slike forsøk - compra de dominio y hosting en panama.

Først bør regelmessige revisjoner av nettsteder utføres. Den vanlige koblingen sjekker er ikke bare en god forretningspraksis, men kan også lagre bacon til ofre for negativ SEO. Videre er overvåkingslinkprofilen til et nettsted den beste metoden for å kartlegge ondsinnede aktiviteter før de sprer seg utover kontrollen. Linkgrafer brukes i denne overvåkingen. En stor nedgang i trafikken som angitt av koblingsdiagrammer, bør derfor øke alarmen. Videre utføres en manuell revisjon eller bruk av linkrevisjonsprogramvare for å sjekke tilbakekoblingshelse.

Kontroller hastigheten på et nettsted er den andre måten å beskytte et nettsted mot negativ SEO. Som en nøkkelrangeringsfaktor anbefales det at nettstedseierne bruker krypingsprogramvare til å overvåke mistenkelige aktiviteter når nettstedets hastighet blir treg. Men hvis det ikke oppdages noe, og fortsatt eksisterer, kan man være offer for tvungen gjennomgang.

For det tredje, slå opp for skrapet innhold. Skraping betyr løfting av innhold fra andre nettsteder for publisering i markedsføringsindustrien. Ofte kombinerer svindlere slike innhold med angrepslinker til å spamme et nettsted. Verktøy som Copyscape kan brukes til å fastslå om innholdet på nettstedet allerede er plagiert.

Deretter må Google Min bedrift overvåkes. De fleste bedrifter eiere jobber hardt for å skape merkevare omdømme og tiltrekke seg kunder. Noen virksomhetsområder opplever imidlertid en tidevann av negative og falske anmeldelser fra kunder. I denne forbindelse anbefales internettmarkedsførere å kontinuerlig overvåke omdømmet til annen virksomhet ved bruk av Google My Business for å unngå å falle bytte av negativ SEO.

En annen måte å beskytte et nettsted mot negativ SEO er å se søkeordens klikkfrekvens. Noen internettmarkedsførere kan ha opplevd en situasjon der tusenvis av treff spretter umiddelbart etter landing på et nettsted. Programmerte bots er rettet mot bestemte søkeord som utfører denne oppførselen. Angrepene kan være vanskelige å legge merke til hvis søkeordets klikkfrekvens ikke overvåkes.

Kontroller SERP-rangeringen er et annet viktig tips for å hindre negativ SEO på et nettsted. En dråpe i rangering kalles for å sjekke SERP-rangeringen fra tid til annen. Dessuten kan manglende utførelse av SERP-rangeringskontroller føre til at de konkurrerer om de-indeksering umiddelbart etter hack. Når du utfører en full oversikt, er det viktig å bruke rangsporingsprogramvare for å overvåke et nettsteds synlighet.

Endelig er oppgradering av områdets sikkerhet kritisk. Spesielt beskytter dette et nettsted mot cyberangrep. Nettstedseiere må sikre bruk av oppdatert programvare og bruk av nødvendig sikkerhet. Teknisk er cyberangrep ikke negativ SEO, men har en innvirkning på et nettsteds SEO.

Som konklusjon må ofre for negativ SEO treffe tiltak for å isolere problemet. Det er imidlertid sikrere å overvåke ytelsen til et nettsted for å hindre negativ SEO.

November 24, 2017