Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik bruker du B2B Email Marketing

1 answers:

Mer enn sytti prosent av markedsførere og bedrifter bruker e-nyhetsbrev som en del av deres innholdsmarkedsføringsstrategier , som kommer innom bare blogginnlegg og sosiale medier om bruken av dem. I mellomtiden er e-postmarkedsføring det beste alternativet og regnes som den mest pålitelige kanalen når det gjelder distribusjon av innhold blant B2B-markedsførere.

Estimater avslører at mer enn nitti prosent av B2B-markedsførere foretrekker denne markedsføringstaktikken, og fem og femti prosent av dem bruker dedikerte e-postplattformer for å få sine arbeid gjort. Det er trygt å si at B2B e-postmarkedsføring har fått enorm popularitet fordi det sikrer avkastning på investeringer - sukumar logo name generator. Mer enn nitti prosent av amerikanerne og europeerne bruker e-post på daglig basis. Enda viktigere er det blitt avslørt at e-postmeldinger kan be om kjøp på dobbelt så mye som sosiale nettverk, med sytti prosent høy verdi.

Oliver King, kundesuksessleder for Semalt , forklarer her en veiledning for å få fordeler fra e-postmarkedsføring.

Best av alt

Når det gjelder å snakke om markedsførere, er det første som slår oss i betraktning dør-til-dørs salespersons. De er heldige fordi de får mange sjanser til å tjene penger, mens e-postmarkedsføringen innebærer å sende mange e-postmeldinger uten garanti for å generere inntekter. Innkommende markedsføring betraktes som en måte å skape forretninger på i cyberspace. Innholdet på nettstedet ditt bestemmer hvor mange kunder som blir tiltrukket av det.

Det er sant at e-postene broer gapet. De som er avhengige av innholdsmarkedsføring, bør huske at de kanskje ikke får de ønskede resultatene. Hvis du tror at kundene dine vil søke etter de vilkårene du har optimalisert, og vil nå nettstedet ditt eller sosiale medier, gjør du en stor feil. I kontrast kan e-postmarkedsføring få deg mange kunder, slik at stemmen din alltid blir hørt på internett. Med e-postmarkedsføring kan du enkelt sette deg foran et stort antall kunder og kan sende meldingen din rett i innbokser. Hvordan de reagerer på disse meldingene, avhenger av hvordan du har presentert dine produkter eller tjenester til dem. La meg her fortelle deg at det ikke er utgående markedsføring.

Utsikterne kan ignorere deg, så sørg for at e-posten din er forskjellig fra de andre lignende e-postene, og prøv å engasjere kundene. Dette er den eneste måten de ikke vil slette den uten å sjekke produktdetaljer.

Kort sagt, e-postmarkedsføring i B2B lar deg nå ut til mange mennesker direkte og reduserer stresset ditt i stor grad. Noen av folket kan imidlertid finne e-postene dine frustrerende og irriterende, og kan velge å blokkere ID-ene dine, men du bør la dem gjøre sine beslutninger.

B2B beste praksis

En nyttig B2B-e-post følger de samme metodene som virksomheten til forbrukerne:

1. Strålende faglinjer for å skape en følelse av kjennskap og haster som gir en følelse av haster.

2. Direkte tekster som ikke kaster bort eller meander mottakerens tid.

3. Videoer og tilpassede bilder for å bryte opp meldingene tiltalende og fantastisk.

4. Layouts som gjør e-postene dine enkle å lese og markere de avgjørende punktene.

Kort sagt, bedrifter må bygge tillit for å tiltrekke seg et stort antall mennesker, og sørge for at kundene dine er fornøyd og fornøyd med produktene og tjenestene dine. Du bør sørge for at innholdsmarkedsføringsstrategien sikkerhetskopierer meldingene i B2B-e-postene dine.

November 24, 2017