Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik får du inntektsinntektene for avkastning på innhold

1 answers:

Hver bedrift trenger en markedsføringsplan for å nå forbrukerne. I tilfelle av e-handel bruker bedrifter en rekke programmer for å få tilstrekkelig synlighet på nettet. Typiske metoder som bedrifter bruker, inkluderer Search Engine Optimization (SEO) og Social Media Marketing (SMM). Noen bedrifter bruker Content markedsføring for å få en god synlighet på SERP - chile vacation packages all inclusive. Innholds markedsføring er nå en metode hver bedrift ønsker å begynne å utføre. Noen av de veletablerte selskapene får mange fordeler fra effektive markedsføringsevner.

På noen måter kan innholdsannonsering være forskjellig fra SEO. Av denne grunn er det litt dyrt og kan medføre noen ekstra kostnader. Når du formulerer budsjettet ditt, kan du lure på faktorer som du bør vurdere som du forventer å få positive resultater senere.

Jason Adler, Semalt Customer Success Manager, tilbyr følgende måter å overvåke avkastningen på investering (ROI):

Forstå bedriftens behov

Det er unødvendig å si at for å lykkes er det viktig å forstå bedriftens behov. For eksempel krever effektiv SEO riktig oppfølging samt effektive SEO-kampanjer, som når det riktige målet i nisje. For e-handel må du kanskje sette både primære og sekundære mål. Hovedmålene inkluderer slike aspekter som salg, konverteringer og antall webbesøk.

Noen elektroniske verktøy tilbyr direkte metoder for å overvåke klientoppføring til nettstedene. For eksempel kan Google Analytics være et fantastisk verktøy som skal brukes til å overvåke trafikk som kommer til nettstedet ditt. For eksempel kan man sette opp salgskanaler, som kan sikre at du høster verdifull informasjon. Disse dataene kan være beregninger som forretningsresultatet og avkastningen på innholdskampanjene dine. Mange annonsekampanjer kan forårsake betydelige dråper i måten informasjonen flyter. Mange verktøy og plugins som finnes i de fleste innholdsstyringssystemer, kan forbedre din SEO-innsats for å få noen av fordelene med innholdsmarkedsføring.

Dataanalyser og beregninger er kritiske

De fleste innholdsstyringssystemer inneholder mange verktøy, som kan tilby datainnsamling og analyse. Analysere data er svært viktig. Du kan bli kjent med å velge eller spore samtaler og få meningsfylt innsikt angående driften av virksomheten din. Det er mange samtaler sporing programvare, som kan hjelpe bedrifter til å håndtere kundeemner. Mange SEO teknikker mål å filtrere besøkende for å få en krem ​​av de som har størst sannsynlighet for å konvertere til et salg. For eksempel tilbyr noen av disse programmene ideer for innholdsoppretting. Du kan kjenne siden, som den som ringer var før, på eller etter samtalen. Denne informasjonen har en meningsfylt innsikt om hva den som ringer ønsker og fortsetter å gjøre nødvendige justeringer på annonsekampanjer. Noen markedsførere prøver å utøve avkastning på annonsekampanjer.

Konklusjon

For hver e-handelsvirksomhet å lykkes, må markedsføringsevnen være effektiv, så vel som produktiv. En av de viktigste måtene å sikre dette på er å øve aktivt innholds markedsføringsteknikker. Sporing av ytelsen til markedsføringen din mot dine investerte midler kan være vanskelig. Du kan imidlertid kontrollere og overvåke fremdriften din ved hjelp av metodene i denne retningslinjen.

November 23, 2017