Back to Question Center
0

Semalt Expert: Visuelle innholdstips

1 answers:

I dag kan klassiske bilder utgjøre en melding verdt tusen ord. Bilder er raske å forstå, de gjør innholdet omfavnende den primære ideen i ett perspektiv. Men det kan være vanskelig å velge bilder - appraisers llc.

Google annonserte sin nye oppdatering i januar 2017. Som en reform vil videoinnhold, samt annet visuelt innhold, rangere for SERPene, akkurat som det gjennomsnittlige skriftlige innholdet. Dermed synge forskjellige bilder på den optimaliserte siden vil generere en nettside trafikk fra de organiske søkene. Som et resultat benytter mange selskaper denne teknikken for å tjene millioner av penger fra deres online kommersielle tilnærminger.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , beskriver noen hemmeligheter for å skape flott visuelt innhold for nettstedet ditt.

1. Ikke bruk lagerbilder

Arkivbilder er vanskelig å camouflere på hvilken som helst nettside. Å få bilder av høy kvalitet fra en fotograf kan gjøre at nettsiden din UX slår konkurrentens design. Videre rangerer bilder med alt-tagger også på SERPene, noe som gjør hele prosessen gunstig for deg. Å holde seg unna lagerbilder er viktig. Arkivbilder insisterer ikke på merkevaremyndighet, og dermed mister nettstedet autentisitet. I de fleste tilfeller samsvarer ikke deres design og farger med utformingen av nettstedet ditt..Denne kompleksiteten gjør lagerbilder et tap i måten et webdesign vises på. Å lage nye bilder kan være en nyttig metode for å rette opp dette problemet.

2. Visuelt innhold kan forbedre kreativiteten

Som internettets alder fortsetter, fortsetter visuelt innhold fremgang. Mange bilder blir for spredte slik at de ikke skal vises hvor som helst på websidene dine. Bildet ditt skal ikke vises på noe annet nettsted. Denne originaliteten er elementet av ekthet som kan gjøre et nettsted oppnå en bestemt autoritativ eksistens i en bestemt nisje. Videre kan kreativitet bringe ulike former for visuelt innhold for å illustrere forskjellige ting. For eksempel har medisinske forskere kommet opp med en 3d illustrasjon av den menneskelige anatomien

3. Bruk bilder som "forbedre historien din"

En av de beste måtene å fange oppmerksomheten til publikum er å bruke storytelling teknikker. Gjennom denne metoden kan du fange oppmerksomheten til publikum og få dem til å engasjere seg med innholdet ditt. Denne typen bruk av nettstedet skaper incitamenter til Google, slik at de sender deg en rangeringsfaktor fordel over konkurrentens nettsted. Historiefortelling er den primære kjerne for å skape vekt i innhold på nettet. Videre skaper historiefortelling et element av visuell anerkjennelse og tiltrekning. Markedsførere kan målrette noen nisje ved å bruke historier som svarer til den nisjens livsstil. For eksempel kan et bibel- eller evangeliets nettsted ledsage sine overbevisende bilder i denne delen.

Visuelt innhold har nylig blitt en av de mest effektive måtene for å få rangering høyt på SERP-sidene. Mange nettsteder har lykkes gjennom denne metoden på deres e-handelsnettsteder. Imidlertid kan visuelt innhold på nettstedet ditt være en stressende oppgave, og mange mislykkes ofte med å gjøre det. Bruk denne veiledningen, levert av Semalt Digital Services, for å optimalisere ditt visuelle innhold for å få det beste ut av dine internettstrategier.

November 23, 2017