Back to Question Center
0

Semalt gir Anti-Spam løsning for kommentarer i WordPress

1 answers:

Å få mange lesere til bloggen din eller nettstedet er drømmen til noen blogger. Du kan imidlertid oppleve mange spam-kommentarer på WordPress-bloggen din. Det finnes flere metoder og verktøy som du kan bruke til å bekjempe spam i WordPress.

Nedenfor er noen av disse verktøyene angitt av den ledende ekspert fra Semalt , Oliver King - oculos ray ban para vender.

1. Aktiver Akismet

Dette verktøyet er et WordPress-plugin som kommer når det allerede er forhåndsinstallert. For alle som bruker WordPress, trenger du ikke å laste ned dette plugin. Den kommer allerede til nytte i panelet, alt du trenger å gjøre er å aktivere det. Ved aktivering får du en API-nøkkel som du kan bruke på mange sider av bloggen. Akismet plugin skanner alle kommentarer på bloggen din og filtrerer de som ser ut som spam. I andre tilfeller kan vanlige kommentarer komme inn i spamfilteret. Det kan være avgjørende å alltid passere spam-kommentarene for å se om det kan være en viktig epost.

2. Aktiver Honeypot Protection

Man kan blokkere spambots ved hjelp av denne teknikken. Det innebærer å lure spambots til å identifisere seg selv. For det første må du installere WP Spam Fighter. Herfra bør du aktivere dette pluginet..Fra innstillingsmenyen er det et alternativ å aktivere Honeypot-beskyttelse. Dette alternativet inneholder en skjult form til kommentarområdet som bare kan være synlig for bots. Siden spam-botsene fyller ut alle de tomme feltene, kan de forhåndseksponere seg selv.

3. Ikke bruk "følg kommentar" linker

Noen ganger bruker nettstedseierne "no comment" -koblinger for å få nettstedet til å engasjere seg mye trafikk. Som et resultat, tiltrekker denne sjansen mange spam-kommentarer som øker spam i kommentarene. I noen tilfeller kan verktøyene for å oppdage spam ikke finne dette innholdet, noe som etterlater situasjonen. Noen troverdige brukere kan også finne kommentarer i sine blogginnlegg. Disse kan lenke tilbake for å danne spam-kommentarene. Det er også noen plugins som kan dele link juice gjennom kommentarer. Når du ikke bruker plugins som deler dette innholdet, kan du unngå mange forekomster av spam-kommentarene.

4. Bruk Captcha verifikasjon

WordPress har et plugin WP-reCAPTCHA. Denne plugin er en funksjon som krever at en aktiverer den i kommentarfeltet. Captchas bruker noen triks som krever en Human Intelligence Task (HIT) som for eksempel å klikke på bilder med en viss standard ting. Fangst har muligheten til å skille et ekte menneske fra en datamaskin bot. Disse verktøyene gjør det svært vanskelig for brukerne å sende inn kommentarer. Du kan blokkere spambots ved hjelp av reCAPTCHA fordi det er raskt og effektivt å blokkere sine kommentarer.

Konklusjon

Spam kan være hektisk og ofte gjør det folk tapt på grunn av cyberkriminelle med noen syke intensjoner. I noen situasjoner kan vellykkede spamangrep også avsløre et nettstedets administrasjonspanel til en gruppe hackere som kan gjøre noe for å dekke deres behov. Dette sikkerhetsproblemet kan være en av metodene som et nettsted kan miste alt. Du kan oppdage og unngå spam ved hjelp av verktøyene ovenfor. For metodene kan ignorering av spammeldinger hjelpe deg med å spare mye. Man kan fjerne nettsiden URL fra spam bot og oppnå en rekke oppgaver om spam kommentarer.

November 23, 2017