Back to Question Center
0

Semalt gir råd om hvordan å eliminere Darodar.Com Referral Traffic

1 answers:

Ukjent darodar.com referraltrafikk er blitt et betydelig problem for alle webansvarlige, nettsideiere og bloggere. Darodar - viskosejersey online.com referral trafikk vises også i Google Analytics-kontoen din og gir deg oppkjøp, målgruppe og analysedata. Det ødelegger omdømmet til et nettsted av det hele og reduserer stadig rangeringen din i resultatene av søkemotoren . Videre øker darodar.com referraltrafikk studsfrekvensen din fordi spamen lander på forskjellige nettsider, og etterlater falske visninger i et stort antall. Denne typen trafikk bruker nettstedets båndbredde og forårsaker problemer for webmastere.

Denne veilederen, Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, vil hjelpe deg med å eliminere darodar.com referral trafikk i Google Analytics-kontoen. Du kan enkelt blokkere darodar.com referrer spam på .htaccess-filer og vil ikke motta darodar.com referral trafikk i fremtiden.

Introduksjon til darodar.com

Darodar.com er et domenenavn som brukes til å engasjere brukere i referrer spam. Det tar sikte på å ødelegge nettstedets analysedata. Darodar.com referrer spam er designet for å lage mange forespørsler for nettsidene den lander på. Spammerne får nytte av denne typen trafikk og annonserer sine virksomheter, og ødelegger nettstedets rangering i søkemotorens resultater. Ulempen er at henvisninger av darodar.com og andre lignende nettsteder lager gjentatte forespørsler og forårsaker problemer for deg. Henvisningspost er en av de mest tvilsomme taktikkene på internett. Det er mye brukt til å markedsføre innhold og spammere målretting trafikk av nettstedet ditt av deres grunner. De ønsker å forbedre sine spesielle nettsider eller programmer og se etter måter å øke sine rangeringer i Google Søk. Med darodar.com referral spam, får de mange tilbakekoblinger til sine nettsteder.

Darodar.com referral spam er ikke farlig for nettstedet ditt, men det vil redusere kvaliteten på trafikken. Det betyr at Google ikke vil kunne rangere nettstedet ditt på riktig måte da mange besøkende ikke vil ha tilgang til innholdet ditt. En rekke nettsteder er knyttet til darodar.com, og hvis du besøker noen av disse linkene, blir du omdirigert til nettsteder som ilovevitaly.com og andre.

Blokkering av darodar.com henvisningstrafikk i Google Analytics

Hvis du vil hindre darodar.com-referansespam i Google Analytics, bør du ekskludere filtre så snart som mulig. Først og fremst bør du åpne Google Analytics-kontoen og finne Admin-fanen for å klikke på alternativet Alle filtre. Her vil du klikke på alternativet Nytt filter for å lage noen filtre etter dine behov. Når du har opprettet nok filtre, bør du legge til darodar.com som navnet på filteret ditt, og velg Tilpasset filtertype. I alternativet Filter bør du velge kampanjekilden og klikke på alternativet Filtermønster. Legg darodar.com her og klikk for å lagre innstillingene.

Blokker darodar.com referral trafikk med. Htaccess fil

Det er mulig å blokkere darodar.com referral trafikken ved hjelp av .htaccess filer. For dette bør du legge til en bestemt kode i denne filen og klikke på Lagre alternativet for å lagre alle disse innstillingene.

November 24, 2017