Back to Question Center
0

Semalt: Hva er Darodar.com henvisning?

1 answers:

Hvis du sjekker Google Analytics-kontoen jevnlig, kan det hende du merker noen henvisningskilder i oppkjøpskanaler. På et glimt ser disse kildene uskyldig inntil du sjekker riktig hva som skjer med analysedataene dine. Ulike webmastere og bloggere merker en betydelig mengde trafikk som kommer til sine nettsteder fra darodar - it solutions inc linkedin login.com. Semantisk ekspert, Julia Vashneva, advarer om at den falske trafikken ikke er begrenset til darodar.com, den kommer fra mange andre henvisninger og relaterte lenker som gratis websitebuttons, kambasoft, 7makemoneyonline og andre. Disse nettstedene øker et rødt flagg for webmastere, forretningsmenn og markedsførere, og det er på tide å finne ut hva darodar.com er, og hvordan denne henvisningsposttjenesten fungerer.

Hva er Darodar?

I løpet av 2013 observert noen webmastere unike henvisninger fra et nettsted kjent som darodar.com og dets variasjoner. Folk oppdaget at nettstedene deres mottok 200 til 2000 besøk per måned fra merkelige og mistenkelige nettsteder, og studsene var 100%, noe som betyr at de besøkende ikke brukte mer enn et sekund på sine nettsteder. Snart trakk nettstedseierne og webmastrene på darodar som det mest fremtredende referansepostnettverket.

Det er trygt å nevne at darodar.com markerer seg som det beste SEO-selskapet som bidrar til å forbedre rangeringen av nettstedet ditt. Faktisk forurenser dette firmaet din Google Analytics-konto med falsk trafikk, og det største problemet er at det er umulig å kvitte seg med henvisningspammen. Web eksperter hevder at darodar har brakt den svarte hatten SEO taktikken tilbake til arbeid. Dette selskapet har dukket opp som en spam-referanse-gigant, og dets såkalte webmasterverktøy er rettet mot små og store nettsteder med lavere besøkstall. Med andre ord kan vi si at dette nettstedet ikke bryr seg om å bringe inn ekte trafikk og retter seg mot små og mellomstore bedrifter for å forbedre sin egen rangering.

Hvordan fungerer det?

Hvis du lurer på hvordan darodar.com fungerer, la meg fortelle deg at dets roboter og edderkopper sender ut tonnevis av forespørsler til nettstedets offentlig tilgjengelige tilgangslogg. Alle disse forespørslene logges inn tilgangsfil, opprette linker for HTML-referanser og deretter vises som henvisningsbesøk i Google Analytics-kontoen. Det antas også at darodar.com sender dusinvis av falske besøkende til nettstedene og trikser Google Analytics-dataene. Hovedproblemet er at botsene ignorere robots.txt-direktivet, og be om at de ikke skal indeksere. Robots.txt-filer er mye brukt til å motvirke de virkelige botsene fra å indeksere nettstedet ditt og samle inn informasjon. Mange web-crawlere får tilgang til serverne på nettstedet ditt hver dag. Google og andre 22) Søkemotor s bruker også crawlere til å indeksere nettstedet ditt, og det er det darodar.com også gjør.

Hva skal jeg gjøre?

Du bør aldri besøke darodar.com eller et annet tilknyttet nettsted hvis du vil sikre din sikkerhet på internett. Du bør heller ikke bruke pluginene sine og ikke prøve å fjerne darodar.com fra dine søkemotorresultater . Mer alvorlig, bør du fjerne cachen for å sikre at darodar.com og dets partnere ikke lenger er tilstede i din historie. For å kvitte seg med denne henvisningsposten, bør du filtrere den fra Google Analytics-kontoen din. Selv om det aldri vil stoppe botsene fra å åpne nettstedet ditt, vil det bli kvitt de oppblåste dataene rundt darodar.com og knapper for nettsiden. Du kan også blokkere darodar.com fra .htaccess-filen, og dette kan gjøres ved å sette inn en bestemt kode øverst på webadressen din.

November 26, 2017