Back to Question Center
0

Semalt Insight På Evaluering av Content Marketing

1 answers:

Markedsføringsstrategier er alltid nødvendige. Hvor mange ganger har vi hørt "SEO er død?" Tusenvis av ganger. Utviklingen av SEO er imidlertid ikke ferdig, den fortsetter å forvandle seg til noe annet.

Foreløpig er SEO uoppløselig forbundet med innholdsmarkedsføring. Hvis du gjør det riktig, bør dette være tilfelle - quickbooks online contact. Content marketing har klart å bygge sin merkevare som en av de viktigste i webmarkedsføring. Hvis du kan røre opp markedsføringsinnholdet ditt med tilpassede, relevante og verdifulle materialer, vil du høste belønninger i form av økt trafikk, merkeverdi og til slutt enorme avkastning på investeringen.

Nik Chaykovskiy, kundesuksessleder for Semalt , forklarer hvordan du får mest mulig ut av innholdsmarkedsføringsstrategien for virksomheten din.

Hvordan bestemme om du sprer fordeler?

På slutten resulterer store effekter og økt trafikk i forbedrede målgruppesamtaler, noe som fører til betydelige profittmarginer..Dette er det ultimate målet. Dette er det som gjør det verdifullt.

Men når vi fokuserer på utover overflateparametrene, kan faktorene som er veldig viktige ikke tas i betraktning. Med andre ord, hvordan kan du evaluere innholdsmarkedsføringen din og som er knyttet til den avkastningen på investeringen?

Forenkle beregninger

Når du måler deg kontinentets markedsavkastning, må du spørre deg selv hva dine forretningsmål er og hva du forventer å oppnå gjennom kampanjen. Ditt svar på dette vil informere de beregningene du legger merke til. Noen av denne informasjonen kan være lett å fange opp; annen informasjon kan være komplisert og gi et omfattende innblikk i innholdsresultatet.

Når det gjelder innholdsmarkedsføring, er det noen av de beregningene du bør vurdere:

  • Kostnad for produksjon

Vær opptatt av konsekvensene av markedsføringsutgifter på virksomheten din.

  • Kostnad for distribusjon

Hold oversikt over hva du bruker når du sprer innholdet ditt.

  • Økt inntekt

Økningen i fortjeneste danner grunnlaget for at du vurderer bærekraftigheten i innholdsinnlegget.

  • Rull dybde og tid brukt på nettsiden

Å bestemme disse to parametrene gir et innblikk i om publikum leser innholdet ditt.

Hvordan ville det koste å sammenligne med Google AdWords?

Du må være i stand til å rettferdiggjøre hovedstaden du investerer i innholdsmarkedsføring ved å vurdere kostnadene for annonsering gjennom Google AdWords.

Tillegg med dette må du huske at innholdet skal fylles ut med søkeordene som gir deg det største antallet potensielle kunder.

Korrelasjon mellom kjøpstid og første kontakt

Bestemme hvor lenge potensielle kunder tar for å foreta et kjøp fra øyeblikket de ser på innholdet ditt gir et innblikk i effektiviteten av markedsføringsstrategien.

Viral potensial

Å bestemme dette hjelper deg å få et innblikk i hvilket materiale som selges best på sosiale medier.

Grad av publikumsinteraksjon

Du bør vurdere antall aksjer, tweets, klikk og nedlastinger siden de viser suksessen til markedsføringsintervensjonene dine.

Tidslestning

Du bør spore perioden brukt av publikum som leser et bestemt materiale.

Lojalitetsrater

Bestemme hvilket innhold som tiltrekker tilbake publikum, taler volum på markedsføringsstrategiene dine.

Innhold levetid

Du bør bestemme holdbarheten til materialet ditt gjennom abonnementer, synspunkter og kommentarer.

Og selvfølgelig bør du vurdere publikumsengasjement og sosiale aksjer som typiske sosiale medier. De nevnte beregningene er avgjørende for å bestemme trafikk, buzz og innholdets innvirkning.

November 23, 2017