Back to Question Center
0

Semalt: Legge til alt tekst til din SEO-kampanje

1 answers:

Bildeoptimalisering og på-side SEO er to hovedtrinn i en effektiv SEO-kampanje, og du vet at utformingen av SEO-kampanjen din vil bestemme nettstedets søkemotor rangering. Bilder spiller en viktig rolle i det som gjør designene i arbeid. Under noen omstendigheter vil en abonnent ikke se bildene i SEO-kampanjene dine riktig som du ikke har brukt en alt-tekst - san jose ca computer software company. Her vil Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, lære deg hvordan du legger til altteksten i SEO-kampanjene dine, slik at abonnentene dine har en fantastisk opplevelse.

Om Alt Tekst:

Alttekst (alternativ tekst) er en omfattende beskrivelse av bildet i kampanjen din. Det vises når abonnentene dine ikke kan få tilgang til bildene på riktig måte. Alt tekst- eller alt-koder hjelper abonnentene til å kjenne verdien av bildene dine og innholdet i innholdet ditt. I tillegg er alt tekster en integrert del av ikke-dekorative bilder. Du bør ikke bruke alt-taggene eller alt-teksten i dekorative bilder. Det kan virke ubetydelig, men altteksten spiller en viktig rolle i å engasjere abonnentene dine når de ikke kan se bildene, så du bør konkludere med det i alle SEO-kampanjer.

Alt tekst og tilgjengelighet:

Alttekst er veldig viktig for folk som bruker skjermlesere, så du bør ikke ignorere det og vurdere alt-teksten som en viktig praksis for e-post tilgjengelighet. Uten alt tekst vil skjermleserne informere abonnentene om at et bilde er til stede der, men han / hun har ingen mulighet til å finne ut informasjonen bildet gir.

Alt tekst og bildevisning:

Hvis bildene dine ikke vises i en abonnents innboks, kan hans / hennes e-postklient blokkere bildene. Av sikkerhetsmessige årsaker slår ulike e-postklienter av eller blokkerer bildene permanent. Dine abonnenter må slå på bildedisplayet, og hvis de har blokkert bildene, vil de bare se alt-teksten.

Tips for en effektiv alttekst:

Her er noen tips for å hjelpe deg med å skrive riktig alt tekst.

1. Hold det kort:

Du bør alltid holde alt alt teksten kort og lett å lese, slik at abonnentene dine enkelt kan gå videre til de andre meldingene. Prøv å skrive bare to setninger som en alttekst.

2. Bruk riktige tegnsetting:

En skjermleser bruker tegnsetting for å forstå hvor du skal sette pause når du leser innholdet, så du bør bruke riktige tegnsetting i alt-teksten.

3. Unngå å bruke sitater:

Alt-teksten du legger til i HTML-delen av kampanjene dine, bruker anførselstegn for å identifisere hvor den faktiske teksten starter og slutter. Det er viktig å unngå å bruke sitater fordi flere anførselstegn kan bryte HTML-koden.

4. Gjenta tekst som vises i bilder:

Du bør alltid beholde informasjonen i den primære teksten til meldingen, og den skal ikke skrives i bildene dine. Men hvis bildene dine inneholder tekst, kan du gjenta informasjonen i alt tekstdelen, slik at leserne ikke savner noe viktig.

Legg alt tekst til bildene:

Det er forskjellige måter å legge alt tekst på bildene dine i MailChimp. Prosedyren du bruker, avhenger av plasseringen av bildene dine. Hvis du vil legge til en alt-tekst i et bilde i innholdsblokkene, som for eksempel Image Group, Image Caption og Image Card, bør du gå til Design-alternativet i kampanjebyggeren. Det neste trinnet er å klikke på bildeblokkene du vil jobbe med. Her bør du klikke på Alt-knappen og sette inn alt-teksten i bildet ditt. Det siste trinnet er å klikke på Oppdater-knappen før du lagrer innstillingene dine.

Hvis du har kodet dine egne maler, bør du inkludere alt-attributtet for alle bilder. Sett inn altattributtet i bildemerkeavsnittet og skriv alt tekst her.

November 29, 2017