Back to Question Center
0

Semalt: Typer Spam Emails Og Spam Kommentarer Du Kan Få

1 answers:

Det er trygt å nevne at over 92% av nettredaktører og bloggere er lei av spam-e-post og spam-kommentarer. Noen ganger kan folk som er enige om å motta nyhetsbrev, i stedet begynne å motta søppelpost og spam-kommentarer døgnet rundt. Å håndtere disse to problemene er bare mulig når du vet alt om deres typer. Her har Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, nevnt forskjellige typer spam-e-postadresser og spam-kommentarer du kan få hele tiden.

Social Media Expert Spam:

Sosiale medier eksperter og online markedsførere vet at sosiale medier spam er et stort problem for ulike bedrifter og merker på internett - dermablend vichy. Mens du er opptatt av kampanjer av dine produkter og tjenester på sosiale medier, spesielt Facebook og Twitter, kan du bli angrepet av spam. Sosiale medier svindlere og hackere vil vite alt om din e-postadresse og nettside. De bruker deretter denne informasjonen til å sende deg merkelige meldinger eller la irriterende kommentarer på bloggen din. alt dette er mulig å utføre gjennom sosiale medier.

Lucky Winner Spam:

Den heldige vinneren spam oppstår når folk klager over å ikke vinne noen premier på internett. Hvis du for eksempel spiller noen videospill eller bruker en rekke apps på nettet, vil du kanskje vinne pengepremier eller rabatter for å handle online. Her begynner den heldige vinneren spam, hackerne blir kjent med hvilke brukere som er interessert i å vinne noe og lokker dem med såkalte fantastiske tilbud og avtaler.

Dream Job Spam:

Dette er en annen type e-post spam og kommentarer spam som kan føre til problemer for deg. Brukere som ønsker å få drømmejobben på kort tid, blir vanligvis fanget av spammere, og de begynner å motta søppelpost hele tiden. Også, bloggere som nettopp har utviklet sine blogger eller nettsteder, kan også bli ofre for drømmesjobbspammen, da spammerne lokker dem med kortsiktige til suksess. Det er ikke trygt å komme i kontakt med folk du ikke vet noe om. For å sikre din sikkerhet, bør du aldri dele din bloggadresse eller e-postadresse med en fremmed.

Gratis iPad Spam:

Hvis noen tilbyr deg gratis iPad-tjenester, er sjansene at han / hun vil lure deg og kan stjele din sensitive informasjon. Denne spam appellerer til de som mangler grunnleggende og avansert forståelse av internett. Alle e-postene og kommentarene som sier at du har vunnet gratis iPads, er bra for ingenting. Du bør aldri åpne vedleggene sine og lese meldingene deres fordi spammere vil infisere maskinen med skadelig programvare eller virus.

Vekttap Spam:

Overvekt er et av de store problemene på internett, og mange mennesker ønsker å kaste ekstra pounds umiddelbart. Dessverre er det ingen snarvei til det, og du må jobbe veldig hardt. De som hevder at du kan gå ned i vekt på kort tid, er faktisk spammere. De kan legge igjen linker tilbake til sine ondsinnede nettsteder i kommentarseksjonen eller kan sende deg mange spam-e-postmeldinger regelmessig. Du bør være forsiktig når du deler dine personlige opplysninger med noen fordi de fleste av personene på internett er hackere.

November 30, 2017