Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semalt Aksjer Forskjellen du trenger å lære

1 answers:

I en hvilken som helst Internett-bedrift kan digital markedsføring utgjøre hjertet av en voksende kundebase.For eksempel bruker Internett-markedsførere viktige teknikker som Search Engine Optimization (SEO) eller Content Marketing. Derimot,Å vite forskjellen mellom SEO og innholds markedsføring kan ikke være veldig enkelt. Det er mange likheter mellom disse to metodeneå hente kunder online - nordexx zimske gume. For å være mer spesifikk, er SEO i hovedsak innholdsmarkedsføring. Samtidig handler innholdsmarkedsføring også om SEO.

For å lette forvirringen, kundesuksessleder for Semalt ,Lisa Mitchell, har en liste over forskjellige måter å forklare forholdet mellom SEO og innholds markedsføring.

Forskjellen mellom SEO og innholds markedsføring

SEO og innholdsmarkedsføring er vanligvis ikke integrert. Uansett hvor mye disseto faktorer synes å knytte sammen, noen av deres aspekter overlapper. En stor feil innhold markedsførere gjør troen på at innholdetmarkedsføring eliminerer behovet for SEO. Denne ideen kan villede en person og resultere i en nettsiderrangering dårlig på grunn av ikke å følgeNøkkelfunksjoner designet for hver av dem.

Denne feilen er tydelig i måten folk relaterer til ulike aspekter involverti hver av dem. For eksempel betyr SEO digital markedsføringsteknikker som et passende søkeord, innholdsskaping, sosialtmedia markedsføring, linking og nettside design over andre parametere..På den annen side innebærer innholds markedsføring bare innholdsskaping.Det er en av Googles metoder for å rangere et nettsted, ved å involvere aspekter som innholdsrelevans, lengden på blogginnlegg, virus SMMså vel som noen områder av SEO.

Hvordan SEO og innholds markedsføring relaterer seg

Ser på SEO og innholdsmarkedsføring som separate enheter kan skape feilinntrykk av de to. Først av alt, er SEO en del av innholdsmarkedsføring, men ikke fullt ut. Dette faktum er tydelig på grunn av aspekter sominnhold plassering, meta tags og meta beskrivelse, sosiale medier linking samt søkeord utvelgelse og utvikling. Derfor, noen avdisse aspektene relaterer, noe som gjør de to noen av de mest effektive internettmarkedsføringsteknikkene i tiåret.

I alle aspekter av enten SEO eller innholdsmarkedsføring, er det en teknikk avden andre. For deg å redusere forvirringen, er SEO og innholds markedsføring annerledes på noen måter. For eksempel:

  • SEO dekker et smalt spekter når det gjelder innholdsopprettelse og innleggingenn innholdsmarkedsføring. Det innebærer flere tekniske aspekter ved å kjøre et nettsted. Samtidig innebærer innholdsmarkedsføring utviklinginnhold, som vil kreve SEO for online synlighet.
  • Bruk av SEO og innholds markedsføring er annerledes. For eksempel betyr SEOautomatisere visse tekniske aspekter ved innholdsmarkedsføring. Den eneste måten innholdsmarkedsføring gir mening er gjennom anvendelse av noenSEO teknikker.

Konklusjon

For en hvilken som helst nettside for å lykkes i å beseire sin konkurranse, begge SEOog innholds markedsføring er et must ha. For eksempel har SEO mange design og tekniske funksjoner som innholdsmarkedsføring må operereoptimalt. I andre tilfeller er SEO avhengig av informasjon som bare er tilgjengelig i innholdsmarkedsføring. Bestemme forskjellen og vitehvilken som kan være viktig for å lykkes på nettet. Som et resultat er de to online markedsføringsteknikkene uavhengige og kan hjelpe å rangere ennettside høyt i søkemotorene.

November 23, 2017