Back to Question Center
0

Slik overbeviser kundene å kjøpe SEO-vennlig innhold

1 answers:

Et betydelig antall selskaper mener at de kan betale pennies for innhold, men til deres overraskelse, deres blogger mislykkes i å vinne popularitet og til slutt, produkter mislykkes i å selge. Antallet av deres sosiale medier følgere forblir høye, men deres webmarkedsføringstiltak mislykkes i å drive dem fremover.

Innhold er kritisk, men selskapene undervurderer fortsatt sin betydning. Max Bell, den Semalt Customer Success Manager, forklarer hvorfor det er viktig for et nettsted å gi godt innhold.

Haleffekten

Hvis webplattformen har dårlig innhold, vil enkeltpersoner utvikle en oppfatning at produktet ditt er dårlig - vps ddos protection windows 8. Psykologisk forklarer halo-effekten hvorfor folk som ser attraktive ofte betegnes som pålitelige. Dette innebærer at hvis innholdet ditt er bra, vil publikum også tro at produktet ditt er bra.

Middelmådig innhold

Halo-effekten er bare viktig når folk merker deg og i tilfelle at innholdet ditt er vanlig, så vil ingen gjenkjenne deg. Internett er et stort fjell med vanlig innhold, noe som er mindre interessant og dårlig skrevet. Dine billige forfattere vil ikke hjelpe deg med å vinne over målgruppen din, siden folk vil velge andre nettsteder som har godt innhold..

Gjennomsnittlig innhold vil ikke få koblinger til

Hvis du investerer tungt i reklame og når enkeltpersoner får tilgang til nettstedet ditt, bestemmer at det ikke passer dem, så er investeringen ikke verdt. Med stort innhold, vil du kunne tiltrekke seg kunder og lesere i en lengre periode.

Fantastisk innhold har ben. Annonsering har ikke

I noen tilfeller vil ikke alt godt innhold oppnå mye, men det meste av det store innholdet sprer seg med tiden og ender opp med å bli delt på tvers av sosiale medier og andre plattformer.

Superinnhold forbinder ditt merke med bestemt personlighet

Dårlig skriving påvirker ikke deg, det beveger deg ikke, og det engasjerer deg ikke. Faktisk kan det betegnes som bare en sløsing med blekk. På den annen side kan godt innhold gjøre mye. Det skaper en forbindelse, personlighet og følelse. Hvis du trenger innholdet ditt til å være kult, må du finne en person som er oppmerksom på innholdstrender.

Det lanserer deg som en autoritet

Superinnhold er godt strukturert og omfattende, noe som maler deg som en ekspert i bransjen. Dette vil trekke tilskuere som er kritisk publikum, og når de begynner å publisere innholdet ditt, lese plattformen din og knytte til andre nettsteder, høster du mye.

Dårlig innhold er ikke verdt investering

Dårlig forsket og skrevet innhold er ikke verdt hovedstaden du bruker på det siden det ikke vil imponere, og i det siste vil ingen store publikum lese det. Superinnhold vil være kostnadskrevende, men det har potensial til å nå et stort publikum og forme merkevaren din.

November 23, 2017