Back to Question Center
0

Spør Semalt Expert: Hva Google Analytics Benchmarking betyr for bedrifter

1 answers:

Google er en av de mest kjente og innflytelsesrike søkemotorene s. Det har nylig annonsert at alle Analytics-brukere vil kunne få tilgang til bransjens benchmarking-rapporter gjennom deres dashbord i de kommende månedene. Disse rapportene lar webmastrene få innblikk i deres nettsteder. I tillegg får de en ide om hva som trender i disse dager, og hvordan man får kraftig trafikk til sine nettsteder ved å gjøre det bra i øynene til Google - routeros ipip.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , tar en titt her på noen overbevisende og nyttige tips i denne forbindelse.

Det er sant at referanseverpportene ikke er tilgjengelige for alle nettstedseierne. Dette er imidlertid en god måte å gi informasjon om avkastningsfrekvens, økter og kvaliteten på artiklene dine. Du kan også vite hvilken type ødelagte koblinger som er til stede, og hvordan du kan forbedre dem. I tillegg får brukerne en ide om hvilke enheter deres besøkende bruker til å sjekke sine nettsteder. Google har også angitt kartene og varmeområdene gjennom referanseverpportene for å gi brukerne mange muligheter til å bli bedre.

Det er viktig å aktivere benchmarking fordi det er den eneste måten å få tilgang til dataene under Målgruppe-delen i Analytics-dashbordet. Nesten alle store webmastere bruker referanseporteføljene, inkludert Twiddy, som er et reiseselskap. Det identifiserer vekstmulighetene i bransjen gjennom referanseporteføljene. Ifølge Twiddy CEO Ross Twiddy får de resultatene med analyser og benchmarking rapporter for å få en ide om hva de skal målrette og hvor mange mennesker er interessert i sine produkter og tjenester.

Bruk Analytics Benchmarking for bedriften din

Enten du driver en stor bedrift eller en liten organisasjon, må du utnytte analysemåling for bedriften din. Det hjelper forretningsmenn å fokusere på hva som trender, hva som fungerer best for dem og hvordan de kan forbedre sine virksomheter og få de ønskede resultatene. Det sikrer også at vi har nøyaktige data. I tillegg kan vi enkelt analysere og evaluere sprettfrekvensen på nettstedene våre. Inntil nå har Google Analytics gitt oss mye innsikt i hvor godt nettstedene våre utfører. Men benchmarking for analytikk er en måte å bestemme hvordan vi kan forbedre nettstedene våre og hvordan vi skal sette realistiske mål.

Prioritere forbedringsmuligheter

Hvordan sammenligner du nettstedet ditt med de andre i bransjen? Det er det du må ta hensyn til. Ved hjelp av referanserapporter kan du raskt finne ut hvilke typer innsats nettstedet ditt trenger for bedre resultater. Dermed sparer du mye tid og kan fokusere på de riktige tingene. Når du har tilgang til disse rapportene, kan du enkelt måle ytelsen til nettstedet ditt og kan i stor grad prioritere forbedringsmulighetene.

Sett realistiske mål

Det er trygt å si at referanserapporter kan hjelpe deg med å sette realistiske mål. Det kan gi deg informasjon om hvordan du kan sammenligne deg bedre med dine kolleger og hvordan du kan beseire dem i bransjen. Det er obligatorisk at nettstedets avslagshastighet ikke overstiger femti prosent. Hvis det skjer, er det sjanser for at du mister de fleste besøkende, og din rangering i Google kan bli påvirket.

November 24, 2017