Back to Question Center
0

Triks for å stoppe skadelig programvare Pop-ups og spam - Semalt Expert

1 answers:

Pop-ups og spam er et vanlig møte i dagens internettbruk. Popups kan komme fra legitime selskaper, som har en bestemt årsak og grunn. Noen popup-vinduer kan imidlertid komme fra skadelig programvare eller noen andre typer trojanere, som kan være til stede i systemet. Uansett hvilken kilde, bør du håndtere popup-vinduer med forsiktighet - top mobile apps developers. Noen av dem kan inneholde virus, som kan ende opp med å utføre en rekke onde aktiviteter for offeret.

På den annen side sier Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , at spam er et vanlig problem som står overfor flertallet av e-postbrukerne. Spam meldinger stammer fra personer som kan ha dårlige intensjoner på offeret. I de fleste tilfeller inneholder spam trojanske tilstedeværende i deres e-post samt andre skadelige lenker. I andre tilfeller sender folk meldinger som inneholder spam for å kapre et offers datamaskin og manipulere dataene sine.

Hvordan Malware Pop-ups og Spam fungerer

Malware kan være til stede på en popup av jevn spam-e-post. I andre tilfeller kan noe skadelig programvare som allerede finnes på datamaskinen, forårsake andre popup-vinduer. Malware kan også være en kode som kan være tilstede i meldingsdelen av e-posten. Videre kan spam e-postmeldinger også skape malware på den måten de utfører sine systemer. For eksempel kan Microsoft Outlook-brukere ha et hack-angrep når de forhåndsviser bilder som er presentert i koden sin.

Hvis du klikker på en popup, kan det innebære å installere en spionprogramvare. Popups kan komme på mange måter. For eksempel kan de blinke som et toastvarsel på skjermene, de kan dukke opp umiddelbart du flytte en musepekeren over en meny eller en masse popup-annonser angrep.Det kan utløse flere annonser som vises. Uansett hvilken type malware, er det viktig å ikke klikke på det. Å klikke på en trojan kan utløse forskjellige skript, som kan utføre mange hacks .

Måter å forhindre skadelig programvare

Det er viktig å sikre sikkerhet når det gjelder e-post. For eksempel er det viktig å ikke åpne vedlegg eller tekstmeldinger fra kilder som ikke er klare. Videre er enkelte avsendere berømte svindlere kjent for de fleste e-postleverandører. Ikke aksepter tilbud på rask tid, så vel som å få rike raskt ordninger. Dette er noen av de billige måtene som disse cyberkriminelle bruker til å fange folk. Til slutt, ikke klikk på linker som er tilstede i spam-e-postadresser, for eksempel avmeldingsknappen. Denne feilen bekrefter bare gyldigheten av e-posten til hackerne, og åpner dørene for ytterligere angrep.

Forebygging av popup-vinduer og skade

De fleste popupene kommer på grunn av påvirkning av noen spywareprogramvare. Som et resultat er det viktig å gjøre unna med noen av spionprogrammene, noe som kan utløse popup-vinduer. For eksempel, unngå å klikke på noen popup-vinduer. Ikke prøv å lukke en popup ved å klikke på den nære knappen. I stedet avbryter du det fra systemstatusfeltet.

Oppdatering av operativsystemet, samt anti-spyware programvare, kan bety mye suksess. For eksempel kan anti-spyware-programvare holde noen av virusene tilstede i systemet. Det er også viktig å øke sikkerhetsinnstillingene til nettleseren. Å holde seg unna nettsteder der sikkerheten ikke er klar, kan lagre en fra malwareangrep.

November 29, 2017