Back to Question Center
0

Veiledningen fra Semalt: Hvordan kan bedriften din gå digital

1 answers:

For de fleste bedrifter presenterer teknologiske fremskritt i den nye digitale tidsalderen enubegrenset potensial. Mange bedrifter går online på grunn av trending potensialet av Search Engine Optimization (SEO). Som et resultat er detviktig for en bedrift å omfavne internett som en ny markedsføringskanal, som kan gjøre bedriftene trives godt - wg zimmer ohne besichtigung.

For å gjøre din digitale bedrift lykkes på nettet, bør du vurdere disse aspektene nøyaktigbeskrevet av Oliver King, kundesuksessleder for Semalt .

1. Smarte maskiner

Maskinarbeid erstatter menneskelig innsats raskt. I andre tilfeller er det en stigningbruk av smarte enheter. I tingenes Internett (IoT) forutsetter analytikere at i 2020 vil mer enn 20,8 milliarder "smarte maskiner"vil bruke en Internett-tilkobling. Ifølge den nyeste teknologien har typiske smarte enheter evner som:

  • Automatisering som selvkjørende biler
  • Sensing (for eksempel IoT-sensorer som NFC)
  • 3D-utskrift for å skape mange 3d-gjengivelser fysisk
  • Deling av APIer som muliggjør nye elektroniske økosystemer
  • Brukerinteraksjon som talegjenkjenning, fingeravtrykk ograffinering søker personlig

2. Kognitiv databehandling

Den kunstige intelligensen (AI) tar over funksjonen til en smart maskin.Gjennom sammenkoblingen av ulike teknologier kan kognitive datamaskiner begrunne, samhandle, lære og forstå den menneskelige verden..I øyeblikket kompletterer intelligente maskiner med kunstig intelligens arbeidet til mennesker. De hjelper i forhold somspådommer samt innsikt i verdifulle forandringer. I næringslivet kan datamaskiner analysere trender og gi en løsningmed stor sannsynlighet for suksess.

3. Forstyrrende endring

Teknologien er svært dynamisk, spesielt når det gjelder IT. Denne fremgangen betyrat du må være klar til å omfavne de nye måtene til det bedre for bedriften din. De nye teknikkene kan inkludere store forstyrrelsersom å ansette flere arbeidere og finne bruk av noen arbeidere som ikke er gyldige. Forstyrrelser kan innebære å ta medarbeiderne dine til litt online treningteknikker som ferdighetsbygging. Denne forstyrrelsen blir ikke tatt opp mykt av de fleste arbeidstakere. Som noen motstår, er det din plikt åoverbevise dem om viktigheten av tilnærmingen og den langsiktige fordelen i selskapet.

4. Digitale teknologier

Dette inkluderer de ovennevnte faktorer, samt datoen og analysene. Nybedrifter starter på grunn av de mange mulighetene internett og datamaskiner gir frem. For eksempel i utstyrets verden,nettsteder tilpasser sin erfaring gjennom å forfinne innholdet for sine lesere. Søkemotorer som Google har evnen tilforutsi et søkeelement du søker. For andre tilfeller har målrettet annonsering tatt over internett som gir et bedre bildeav markedsanalysen.

Konklusjon

Bedrifter kan gå online for å hente en jevn tilførsel av nye kunder. Gjennom SEO, brukereskape en sterk merkevare tilstedeværelse samt bestille et sunt sted i SERPene for et gitt sett med søkeord. Denne situasjonen er hjertetav online markedsføring. Hver bedrift prøver å oppnå denne effekten. Ovennevnte faktorer kan presse virksomheten mot inkorporering aven digital plattform på noen av de avgjørende aspektene et firma har.

November 23, 2017