Back to Question Center
0

Verdifull praksis fra Semalt: Slik setter du sosiale medier på reklame for suksess

1 answers:

Ingen kan bestride det faktum at sosiale medier er den beste plattformen som et merke kan nå ut til generasjon Z (iGeneration) og tusenår. Faktisk er 95% av alle voksne i alderen mellom 18 og 34 mer sannsynlig å vurdere å kjøpe fra en merkevare endosert på den sosiale plattformen de bruker.

Når det kommer til markedsføring, kan du alltid vurdere betalt sosiale medier markedsføring. Det gir en god avkastning med minimal utgift. Dette gir en god lesning for små og mellomstore bedrifter pluss oppstart som ikke har den økonomiske muskelen til å sette opp en massiv kampanje.

Med dette i tankene, Julia Vashneva, den ledende ekspert fra Semalt , Digital Services, ser på tips om hvordan du får mest ut av din sosiale budsjett med lav budsjett

Gjør litt testing

I militære sirkler er det noe som kalles aggressiv speider - κρεμα για ραγαδεσ. Dette er en taktikk der en bataljon sender ut en liten gruppe for å gjøre opp fienden. Du kan bruke aggressiv speiding i kampanjen din, men i stedet for å sende tropper, vil du ofre dine ressurser. Ved å sette pengene dine i ulike sektorer, får du finne ut hvilken som har bedre avkastning.

Velg riktig nettverk

Ulike målgrupper har forskjellig demografi. For eksempel bruker unge mennesker mellom 25 og 34 år Facebook oftere..Dette utgjør kun 29,7% av alle brukere. Interessant er Facebook-brukere overvekt kvinne med 77% av dem som bruker nettstedet sammenlignet med 66% av alle menn.

Hvis du tar inn YouTube i bildet, er statistikken litt annerledes. Her utgjør kvinner bare 38% av brukerne, mens resten er åpenbart mannlig. Videre ble mer enn 50% av alle visningene gjort på enten en nettbrett eller en håndholdt enhet som gjør den ideell for målretting av mobilbrukere.

Med alle disse tallene vil du bli overrasket over å merke seg at bare 9% av SMB bruker sosiale medier til å vise frem sitt merke. Som sådan kan du få en kant over ferdigstillelsen med noe veldig enkelt.

Finn riktig tidspunkt for å dele innhold

Nå som du har identifisert hvem du skal målrette mot, er det viktig å finne ut den ideelle tiden for å dele innholdet. Noen eksperter anbefaler at du bør gjøre det en gang i løpet av midtuken, helst mellom 1 og 3. Når det kommer til Twitter, er timingen annerledes - tweeps er aktive mellom 9 i morgen og 3 på ettermiddagen.

Lær hvordan du planlegger

Selv om det kan være vanskelig å finne ut når nettverket ditt er aktivt på grunn av forskjellige tidssoner og andre faktorer, kan du aldri gå galt hvis du planlegger innleggene dine perfekt. Ta en notatbok og dedikere den til å planlegge tweets, blogger, videoer og annen relevant informasjon. Du kan til og med automatisere prosessen ved hjelp av plug-ins.

Lever på kvalitet

Med alt annet på plass, oppnår suksessen til din sosiale media kampanje ned til en ting - kvaliteten på innholdet som er lagt ut. Ikke skuff deg. Legg inn innhold som legger til verdi for din potensielle og nåværende avling av klienter; noe de ville være tvunget til å dele.

November 23, 2017